Dobrodošli...

 

Mesečni horoskopHoroskop april 2023

07/04/2023

Oven
Že na začetku meseca vas bo vaša duša klicala in usmerjala na pot duhovnosti in tradicije. Pomembno je, da poslušate svojo zavest o drugi, bolj občutljivi ravni življenja. V sredini meseca je bolje čakati kakor delovati iz razloga, ker se nahajate v energijah nesigurnosti in zato ne smete situacije ocenjevati na prvi pogled. Poslušajte svojo intuicijo. Konec meseca vam prinaša pozitivno spremembo pri odnosih, natančneje na področju intime, kjer vam bo vaš partner dal vedeti, da so vaše skrbi nepotrebne.

Bik
Prisluhnili boste tihemu šepetu svoje intuicije, ki vas bo nedvomno pravilno usmerjala na začetku meseca, ko boste morali izvesti velike korake ali projekte. Na sredini meseca boste krepili svojo notranjo moč in tudi vse zdravstvene težave se bodo pričele reševati. V zadnji tretjini meseca Aprila lahko pričakujete, da se bo situacija, ki vas najbolj skrbi pozitivno razpletla klub vsem oviram, pa naj se to veže na ljubezensko, zdravstveno ali finančno področje. Svojo osebno energijo boste dvignili tako, da boste krepili občutek zadovoljstva.

Dvojček
V tem mesecu se boste učili lekcije potrpežljivosti in ljubezni do sebe. Čaka vas tudi čudovita pustolovščina, katera vam bo prinesla čudovita odkritja na vseh življenjskih področjih in vpogled v stvari, ki so bile pred vami skrite. Vse se bo idealno odvilo! Ko boste prakticirali potrpežljivost je še posebej pomembno, da ne prehitevate dogodkov, temveč puščate, da se vse odvija po naravnem toku. Bolj kot boste sprejeli ljubezen do sebe, bolj znosne bodo okoliščine in lažje boste zmagali v igri življenja.

Rak
V samem začetku meseca prihaja v vašo zavest popolnoma drugačen pogled na svet in dogajanja, ki se odvijajo. Na določene stvari v vašem življenju boste morali zavoljo uspeha pogledati z drugega zornega kota in situacija bo presenetljivo hitro rešena! Na sredini meseca lahko na področju odnosov doma in med prijatelji, znanci, sodelavci naletite na nekaj nasprotovanj, zato ne merite moči z svojimi nasprotniki, saj ne bodo sočutni do vas. Ob koncu meseca pa vas čaka prerojenje, odlično zdravje ter počutje in višja samopodoba.

Lev
April se bo začel z lepimi trenutki v ljubezni, ki bo glavna tema v tem mesecu za vas. Tisti, ki boste doživeli manj prijetne trenutke boste v njih ugledali resnico o samem odnosu in jo na podlagi intuicije ter razuma, odpuščanja tudi rešili. V sami sredini meseca bodite pozorni na svoje zdravje in počutje, ne zapletajte se v težavne odnose, saj jim hitro ni videti konca. V samem zaključku meseca vas bodo poleg rešitve v ljubezni spremljali tudi nenadni prebliski in ideje, katere boste lahko uresničili, če boste v to vložili vso svojo moč in energijo.

Devica
Dobitek ali nova priložnost za darilo v visoki vrednosti na začetku meseca vam bodo popestrili vsakdan in ustvarili dodatno motivacijo. April vam bo zelo naklonjen na finančnem področju, med katerega spadajo tudi višja plača, napredovanje ali povsem nova službena pot. Malo manj sreče boste imeli na ljubezenskem področju tisti, ki ste vezani, ker določenih težav ne boste mogli kar pomesti pod preprogo. V kolikor se boste pretvarjali, da težav ni, bodo morda navidezno izginile, a to ni rešitev, vpogled v prihodnost vas lahko razbremeni. Ob pravem času je tudi vedeževanje smiselno. Soočite se z njimi, saj v ljubezni so bolj prijetni ter manj prijetni trenutki in to bo še posebej globoka lekcija za vas v tem obdobju.

Tehtnica
Odločitve, ki jih boste sprejemali na začetku meseca bodo povsem prave in v vaše najvišje dobro. Sredina meseca prinaša vpogled čisto drugačne perspektive, kot do sedaj, čeprav ne boste imeli veliko zunanjih potrditev, vas to ne bo odvrnilo, da nadaljujete po začrtani poti, kar je najbolj pomembno. V življenju na splošno lahko pričakujete spremembo na bolje, ki se bo zgodila tako znotraj kot zunaj vas. Pomembna je tudi samozavest, katere zaloge vam pa zagotovo v tem obdobju ne bo primanjkovalo. Pred vami so novi in pomembni začetki in odločitve na čustvenem področju.

Škorpijon
Optimizem in pozitiven pogled vas bosta na začetku meseca gnala naprej, da ne boste uspešni samo na področju odnosov ampak tudi na področju kariere in financ. V drugi dekadi meseca se vam obeta znatno denarno izboljšanje, le pravilno boste morali vlagati in po pameti zapravljati svoj denar. Čudoviti in romantični trenutki v ljubezni vam ob vikendih ne bodo ušli, kjer boste vezani okrepili ter poglobili svojo zvezo. Samskim se lahko zgodi, da boste vstopili v resno zvezo z osebo, s katero vas prijateljstvo veže že dlje časa situacija se bo razvila v čudovito ljubezensko zvezo. Vedeževanje bo pripomoglo k sprejemanju pravih kompromisov.

Strelec
Prva polovica meseca bo potekala mirno, v drugi polovici pa lahko za svoj trud pričakujete tudi nagrado. Ljubezen vam bo v zadnjem aprilskem tednu zelo naklonjena, tako samskih kot vezanim. Samski lahko spoznate pravo osebo zase ali pa nekdo iz preteklosti ponovno vstopi v vaše življenje. Bolj boste poslušali intuicijo in sledili svojemu notranjemu glasu. Selitev je na vidiku, na splošno bo to zelo poživljajoč mesec, ki vam bo prinesel veliko radosti in tudi uspehov!

Kozorog
Postali boste bolj strogi do drugih in utrdili boste svoje osebne meje. Na začetku meseca boste delovali na zunaj nedostopni, ampak se bodo okoliščine na vseh področjih v tem mesecu tako preoblikovale, da boste energijsko prenovljeni. V zadnji dekadi boste veliko stvari zaključevali in za vas se odpira novo poglavje življenja. Bodite pozorni na stvari, ki vam jih sporočajo drugi in negujte svoje ustvarjalne sposobnosti, kajti v tem obdobju vam lahko uspe vse, česar se boste lotili. Doleti vas lahko kakšna viroza.

Vodnar
V mesecu, ki se je dobro začel je pomembno, da presežete in premagate svoje strahove. Čeprav ste imeli nekaj slabih trenutkov, ki vam še sedaj puščajo grenak priokus, je pomembno, da se zavedate, da svoje življenje ustvarjate in kreirate sami. Kaže se nekaj problemov z zvestobo drugih ljudi, saj boste ugotovili, da vam ne vračajo toliko, kot vi dajete. Pomembno je, da ostanete povsem mirni, kajti ne gre za varanje v smislu ljubezni, oziroma skok čez plot. Gre bolj za iskanje pozornosti ali vzbujanje ljubosumja. Občutek tesnobe okoli srca je posledica stresa.

Ribi
Določena razmerja boste pustili za seboj, saj imate občutek, da v njih niste bili slišani. To je tudi primeren čas za razreševanje občutkov in strahov, ki vam povzročajo tesnobo. Vsekakor pa vas bo življenje v drugi dekadi samo odpeljalo naprej. Bodite bolj dostopni do drugih in se ne zapirajte vase, tako bo prišlo do obnovitve vaše energije in do ponovne vere v dobro. Soočite se z resnico v vseh življenjskih področjih, namesto, da se določeni izmed vas pretvarjate, da je ni. V drugi polovici meseca znajo sicer biti odnosi pomembna tema, a le skozi vzorce, ki se kažejo v načinu razmišljanja. Pravo vedeževanje vas lahko usmeri na pravo pot!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 11
previous
Horoskop marec 2023

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 37
next
Horoskop za tekoči mesec
https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.