Dobrodošli...

 

Mesečni horoskopHoroskop Januar 2022

06/01/2022

Oven

Vaš optimizem glede čustvenega razmerja in vašega odnosa s partnerjem na začetku tega meseca bo na točki nič. Enkrat boste jezni, drugič potuhnjeni, kot da ste z ljubljeno osebo trenutno v veliki blokadi. Lahko se zgodi, da bo prve dni komunikacija napeta in kratka, a zelo kmalu bo prevladal vaš naravni optimizem, in ko se boste odločili dvigniti sebe in svojo ljubljeno osebo, za vas ne bo več ovir. Preostanek meseca bo lahko fenomenalen, izpolnjeni boste, srečni in zadovoljni. Samski morda dvomite o osebi, ki vam je všeč, vendar se ne nameravate odreči zmagi. Lahko boste podrli vse ovire in se ji še bolj približali.

Zamuda pri prilivih bo kratkotrajna. Zelo hitro se boste razbremenili, edino, kar vas bo še naprej obremenjevalo, je nagnjenost k preveliki porabi.

Na začetku meseca bo zdravje nihalo, predvsem starejšim pripadnikom znamenja. Preostanek obdobja prinese olajšanje.

 

Bik

S partnerjem bosta na različnih valovnih dolžinah. Lahko se distancirate in se umaknete v svoj svet ter ohranite le osnovno komunikacijo. Kot da bi naredili korak nazaj in ljubljenemu prepustili razmišljanje o tem, kako se je do sedaj obnašal do vas. V preostalih dneh boste počasi prihajali iz težkega obdobja in puščali črne dneve za seboj. Zelo kmalu se vam bosta optimizem in energija prebudila in spet boste v stiku s prijatelji in znanci. Samske ta mesec ne čaka nič več kot spogledovanje in površna znanstva z nasprotnim spolom. Če vam je kdo všeč, je to zelo verjetno oseba iz podjetja, v katerem delate.

Nekatere stroške bo težko nadzorovati, čeprav je treba priznati, da je denarja zdaj več kot v prejšnjem obdobju.

Več pozornosti posvetite grlu in celotnemu dihalnemu sistemu. Prav tako bi bilo dobro pregledati ščitnico.

 

Dvojčka

Pravi čas je, da z ljubljeno osebo izrazita več pozornosti in razumevanja drug do drugega. Da vprašanja, ki so bila kamen spotike, postavita na dnevni red in jih poskušata skupaj rešiti. Ne bo lahko, vendar je to bolje kot ločitev in razhod. Za samske se obdobje lepih ljubezenskih priložnosti nadaljuje tudi v tem mesecu. Trenutno se zelo dobro počutite v svoji koži, uživate v druženju in izhodih, kolikor pač to dopuščajo zdajšnje razmere. Oseba, ki se zanima za vas, je zelo resna v svojih namenih in morda bi ji morali dati priložnost.

Že konec meseca se lahko nadejate priliva, ki ga pričakujete, nekateri pa tudi nepričakovanega denarnega izplačila.

Deloma se bo zdravstveno stanje izboljšalo, predvsem pri mlajših. Starejši pa bodite pozorni na kronične težave.

 

Rak

Medtem ko bo vaš partner pri nekaterih vprašanjih ostal tiho, boste vi v sebi kopičili jezo in nervozo. To, da na nekatere situacije gledate drugače, ne pomeni, da jih ne moreta rešiti skupaj. Potrebno je le malo več volje, da premagata ovire in se pogovorita o vseh perečih vprašanjih. V čustvenem življenju samskih bodo preobrati skoraj vsak dan. Preblisk poznanstva, kratkotrajni stiki z nekaterimi ljudmi na družbenih omrežjih, v enem trenutku se boste predali, v naslednjem pa obupali in prekinili zvezo. Z nekom, ki vam je bil nekoč zelo všeč, je zdaj mogoče ponovno vzpostaviti stik in ta zgodba bi vas lahko zainteresirala.

Čeprav se lahko v začetku meseca zgodi, da se ne boste mogli rešiti kakšnih večjih obveznosti ali slabe komunikacije s sodelavci, se bo kmalu vse začelo reševati in postavljati na svoje mesto. Zelo zanimive informacije pridejo do vas v drugi polovici meseca. Vedeževanje je ob tem smiselno, ko se zdi, da se je energija denarja ustavila. Priložnosti bodo tudi za brezposelne.

Pri starejši generaciji bodo v tem obdobju bolj izrazite kronične težave. Tudi kak prehlad ni izključen, zato poskrbite za dvig imunskega sistema.

 

Lev

Vsaj v prvi polovici meseca komunikacija in odnos s čustvenim partnerjem ne bosta delovala lahko in harmonično. V obeh bo prisotna negotovost, saj bosta s trmo skušala doseči vsak svoje. Šele na začetku druge polovice se bodo razmere lahko začele umirjati. Poskusita spremeniti svoje vedenje drug do drugega. Samski boste šli korak naprej, pa spet korak nazaj. Ali izberete napačne ljudi ali pa preprosto ni čas za to, da se zaljubite in imate trajnejšo in stabilnejšo zvezo. Če koga videvate občasno, samo zaradi zabave in sproščenih trenutkov, bo šlo, po drugi strani pa – tudi to vam ne prinaša več pravega užitka.

Finančno si boste lahko v tem mesecu malo oddahnili. Nekaj  dolgov ste poravnali in zdaj že lažje dihate.

Zdravstveno stanje se izboljšuje, predvsem med mlajšimi pripadniki znamenja. Starejši boste morda imeli večje kronične težave.

 

Devica

Z najdražjo osebo počasi vstopate v obdobje sprememb. Kljub temu da je bil vaš odnos do zdaj pravilen, se bodo lahko pojavili prvi znaki težav in nesoglasij. Tako vi kot vaš partner bosta potrebovala več potrpljenja in razumevanja, zato ne hitite s svojimi odločitvami. Samski so v obdobju strastnega hrepenenja, kar bo v začetku tega meseca še poudarila Luna. A čeprav trdite, da vas določena oseba privlači samo spolno, se postavlja vprašanje, ali si ne lažete.

Pri denarju pazite, da svojega proračuna ne obremenite s kakšnimi nepotrebnimi stroški in nakupi.

Deloma se boste res počutiti bolje, vendar to ne pomeni, da bi morali zanemariti svoje zdravje. Možne so manjše prebavne motnje.

 

Tehtnica

V tem mesecu ste nagnjeni k dramatičnim, hrupnim izpadom, a vam partner nikakor ne bo ostal dolžan, tako da bosta v enem trenutku v vojni, v naslednjem pa se bosta oba užaljena umaknila. Na srečo se bosta tega zelo hitro naveličala, tako da se bo v drugem delu meseca pozitivna energija počasi vrnila v vajino razmerje. Samska tehtnica zdaj ne razmišlja, razmerje je pospravila v predal, ključ vrgla stran, deluje po občutku … In ta občutek jo bo vlekel v zgodbe in pravljice, obarvane s strastjo in noro energijo. Bo pa nekatere stik z bivšim partnerjem malce pretresel, ko bodo naletele nanj čisto po naključju.

Čeprav so finančni prilivi še vedno zelo stabilni, bodite pozorni na izdatke in ne zapravljajte denarja.

Čutili boste potrebo po telesni aktivnosti, a se nikakor ne boste mogli prisiliti h gibanju. Drugi del meseca bo prinesel več energije.

 

Škorpijon

Verjetno je, da se bo okoli vas vrtela določena oseba, čeprav vas bo najbolj zanimal nekdo, ki je malce nedostopen. Morda pa ta ni tako skrivnosten, kot se vam zdi, vendar ga bo zelo zabavno in spodbudno odkrivati … Nekdo, ki je malo mlajši od vas, vas poskuša osvojiti, vendar ste trenutno v drugih energijah in to osebo dojemate kot otročjo in nezrelo. Škorpijoni, ki ste že v zvezi, boste imeli manj težav pri komunikaciji s partnerjem. Obstaja možnost, da bo ljubljena oseba na trenutke prikrajšana za zadostno količino vaše pozornosti in se bo zaradi tega umikala.

Nepričakovani stroški bodo precej zmanjšali vaš proračun. Prav tako čim prej poravnajte obveznosti iz prejšnjega obdobja.

Mogoče bodo težave s hrbtenico, predvsem v vratnem delu pri starejših. Mlajšim je priporočljiva sprememba življenjskih navad.

 

Strelec

Ljubljena oseba, s katero ste še vedno v sporu zaradi nevrednih besed, bo krojila splošno počutje v odnosu tudi v tem mesecu. Čas je, da končno predelata vse situacije, ki vama povzročajo težave, in poskusita najti kompromisno rešitev. Samskim je nekdo zelo všeč. Še več, ta oseba precej odkrito pokaže, da vam je naklonjena, le čaka na pravi trenutek, da se zgodba začne. Nekateri pripadniki znamenja pa ste se ob koncu preteklega leta vrnili k nekdanjemu partnerju. Prepričajte se, ali si to res želite.

Vaši živci bodo ta mesec na veliki preizkušnji, saj bo finančno področje zelo nestabilno. Zaslužek bo dober, stroške pa bo težko nadzorovati.

Za starejše pripadnike znamenja, predvsem tiste, ki imajo kronične težave, je to lahko kar zahtevno obdobje. Mlajša generacija bo stabilnega zdravja.

 

Kozorog

Precej neugodna situacija pri tistih, ki ste v čustvenih razmerjih, je poudarjena v prvi polovici meseca. S partnerjem se lahko za kratek čas celo oddaljita, zveza se lahko ohladi, saj se bosta oba umikala s svojimi mislimi in dvomi. Ne dovolite, da ta mraz vpliva na vaš odnos, poskusite ga čim prej premagati. Pred samskimi pa je mesec, ko boste pogosto v mislih z bivšimi partnerji in ljubimci. Če se sprašujete, ali naj vzpostavite stik z osebo iz preteklosti, je odgovor zagotovo pritrdilen. Vprašanje je samo, ali vas k temu vleče, ker ste osamljeni ali ker se resnično želite vrniti k svoji stari ljubezni.

V drugi polovici meseca se boste počasi začeli izmikati iz neugodnega finančnega položaja, prihajajo finančno stabilnejši časi.

Mlajši boste ta mesec čutili precejšen dvig energije, starejši pa še vedno lahko imate več težav s kronično boleznijo.

 

Vodnar

Če s partnerjem ne bosta načenjala določenih vprašanj, ki so že bila pereča v vajini zvezi, bosta ta mesec prestala enostavno in brez zastojev. Če se vrneta v preteklost in se dotakneta kakšne boleče teme, se namreč ne bosta mogla sporazumeti in dogovoriti. To se zlahka sprevrže v medsebojno obtoževanje, kar bo kasneje težko popraviti. Samskim pa skozi vedeževanje najprej priporočamo, da naposled končate vse stike s partnerji iz preteklosti. Vse drugo je odvisno od vas – z lahkoto pritegnete pozornost nasprotnega spola in ta mesec se lahko zgodijo zelo zanimiva srečanja, ki bodo napolnjena z odlično komunikacijo in iskricami privlačnosti. Uživajte v obdobju, ki je pred vami!

Izterjate lahko kak dolg. Kakorkoli že bo, ta mesec boste imeli srečo s financami.

Starejša populacija bo imela še vedno težave s hrbtenico in okončinami. Pri mlajših so na vidiku prehodne okužbe dihal.

 

Ribi

Vaš vladar Jupiter je že stopil na vašo pot, kmalu pa mu bo sledila še Venera, planet, ki vlada vašim čustvenim in zakonskim odnosom. Vi in vaša ljubljena oseba bosta morala narediti korak nazaj in razrešiti težave, ki so občasno povzročale zmedo v vajinem odnosu. Komunikacija bo ta mesec solidna, čeprav bo na začetku leta nekaj manjših zastojev. Toda oba sta zdaj odločena, da ne dovolita večjih razprav in ohlajanja odnosa. Samski imate zelo aktiven poslovni segment in ni čudno, da lahko čustvene priložnosti zdaj gredo mimo. Resda bo nekatere malce zaneslo v preteklost, vendar ne boste poskušali navezati stikov z bivšimi partnerji.

Pričakovano izplačilo oziroma priliv ni zagotovljen in morda boste morali počakati na novega naslednji mesec.

Konec prvega tedna v mesecu se bo zdravstveno stanje začelo izboljševati. Pri starejših se v kartah kažejo manjše težave s stopali.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 11
previous
Sporočila

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 37
next
Horoskop April 2022
https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT z VALU (Moneta) ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.