Dobrodošli...

 

Mesečni horoskopHoroskop marec 2023

10/03/2023

Oven
Tesnoba, ki jo boste občutili na začetku meseca se lahko skozi mesec le še poglobi, v kolikor je ne boste zgrabili za roge in enkrat za vselej pometli z njo! Na finančnem področju lahko na začetku meseca kljub temu, da boste imeli dovolj občutite čustveno praznino. Na sredini meseca znate biti precej živčno napeti, ampak ne bo pomagalo, če boste od težav bežali. Kajti na koncu boste le ugledali resnico, da so bili ti strahovi nepotrebni. Na koncu meseca bodite pozorni, komu zaupate, kajti kaže se velika možnost izdajstva in zlorabe medsebojnega zaupanja. Skozi vedeževanje je razvidno, da se boste soočili s svojimi strahovi.

Bik
Morda boste v prvih dveh tednih meseca občutili malce žalosti zaradi zadnjega in prihajajočega obdobja, ko boste morali narediti rez z preteklostjo in se zavestno premakniti dalje. Ampak v vaše življenje bodo že kar kmalu vstopali novi blagoslovi, sploh, če boste še sledili svojemu notranjemu klicu od sredine meseca. Prihaja čas osebne preobrazbe. Na finančnem področju vas na koncu meseca čaka znatno izboljšanje, na področju ljubezni pa občutek velike svobode, stabilnosti in udobja. Sebe postavite na prvo mesto – to je osnova za nadaljnji uspeh, ki se ne navezuje samo na področje medsebojnih odnosov. Vsako čustvo in dejanje drugih vzemite kot nekaj, kar vam bo pomagalo na vaši poti in nikakor ne dopustite, da to preveč vpliva na vas in vas zmede. Na področju odnosov se znajo pojaviti težave, še posebej družinskih.

Dvojčka
Dobra poslovna priložnost ali darilo v visoki vrednosti se vam bosta pojavili že v samem začetku meseca, najkasneje do drugega tedna v mesecu. Na ljubezenskem področju boste na sredini meseca samski morda začeli novo zvezo z primerno osebo za vas, že vezani pa boste odnos obnovili in še dodatno poglobili. Vam pa vsem ta mesec ne glede na vse prinaša lekcijo morale in tradicionalnosti. To se bo najverjetneje izražalo v krogu najožjih odnosov in pa tudi na delovnem mestu – še posebej, če ste svojo strast in poslanstvo prelevili v poklic. V ljubezni in financah vas čaka veliko presenečenje, tako pravi jasnovidka.

Rak
Postavite meje ljudem v svoji okolici.
V tem mesecu boste opozorjeni na področja, ki v vašem življenju ne delujejo kot bi morala in pomembno je, da jih vzamete pod drobnogled. Soočili se boste tudi z svojim egom, kajti le ta vam preprečuje to, da bi se povzpeli po stopničkah uspeha. V sredini meseca boste imeli zelo stabilno finančno stanje, ki se bo še širilo. Pomembno je, da preudarno ravnate z denarjem in se čemu tudi odpoveste v danem trenutku. Vam pa usoda na koncu meseca oziroma v zadnji tretjini prinaša pravljične trenutke na ljubezenskem področju, kjer boste ne glede na to, ali ste v zvezi uživali v dneh, kot pri prvi zaljubljenosti.

Lev
V prvi polovici meseca bo vsaj večina od vas zelo napredovala na ljubezenskem področju, kajti najbolj se bo samskim nasmehnila sreča – spoznate lahko sorodno dušo ali poglobite odnos. Spet za druge pa ta karta prinaša lekcijo pravih izbir. Lotili se boste urejanja svojega doma in to vam bo prineslo dodaten občutek zadovoljstva zato nikar ne odlašajte. Na koncu meseca se bodo rojevali novi projekti in marsikatera predstavnica nežnejšega spola si lahko obeta zanositev.

Devica
Dogodki na začetku meseca vas bodo ponesli v finančno obilje, ki ste si ga definitivno prislužili in sedaj si boste lahko vzeli čas za počitek ter čas za uživanje v sadovih svojega dela. Na finančnem področju vas čaka obilje. Na sredini meseca boste tako v ljubezni kot v službi enostavno blesteli – sodelavci in nadrejeni vam bodo izkazali spoštovanje in to, da cenijo vaše delo, vaš partner pa vas bo zasipal s pozornostjo. Na koncu meseca se lahko zgodi, da bo prišlo do potovanja v tujino in prav je, da si vzamete čas za dopust.

Tehtnica
Čeprav se morda že nekaj časa soočate z finančnimi težavami vedite, da se bo v tem mesecu to spremenilo. Vaša težavna situacija, ki se lahko dotika tudi katerega drugega področja življenja, se bo začela izboljševati in premikati v pravo smer. Bodite praktični in realni pri svojih načrtih ter se zaposlite s hobijem ali sprehodi v naravo – nekaj kar bo za trenutek odvrnilo vašo pozornost od težav. Na koncu meseca bodite pozorni, da si boste zagotovili dovolj spanja ali počitka, da se ne boste čisto izčrpali v tem stresnem okolju.

Škorpijon
Na ljubezenskem področju boste v tem mesecu izkusili nekaj neprijetnih situacij, povezanih z vašim partnerjem. Morda bo prišel čas, da se vajine poti razidejo, ker bosta oba našla smisel v drugih odnosih. Na finančnem področju pričakujte nepričakovano, a hkrati se ne odzivajte preveč na vsako dogajanje. Pri zdravju bodite pozorni, da ne zapadete v razne destruktivne miselne vzorce in izogibajte se negativnim mislim. Sprejmite svojo temno plat in se energijsko očistite.

Strelec
Napetost boste občutili na vseh področjih, zato je pomembno, da predvsem postavite meje in vzpostavite red. V ljubezni boste večinoma neuslišani, samskim se bo nasmehnila sreča, nekdo vam zna pomagati z dobrim, realnim nasvetom. Vedeževanje vam pri tem lahko veliko pomaga. Spori na delovnem mestu so lahko nekaj vsakdanjega, a na koncu boste le prišli do občutka zmage. Bodite pozorni na svoje srce – tako v dobesednem kot prenesenem pomenu. Toliko bolečine vam vsekakor ni treba nositi s seboj in analizirati vsako situacijo do potankosti.

Kozorog
Hrepenenje po ljubezni in vaše srčne želje bodo morale še malo počakati na zeleno luč, lahko se pojavi začasna ločenost od partnerja, v kolikor ste v zvezi. Domišljija vam bo še posebej dobro delovala na finančnem področju, pomembno za vas pa je, da se ne vživljate preveč v vse in vsakogar. Na zdravstvenem področju ne bo prav nobenih težav in za vas prihaja obdobje miru, spokojnosti. Pomembno je, da v tem mesecu najdete čas za sprostitev!

Vodnar
Za vas je v tem mesecu pomembno, da uporabite svojo potrpežljivost in imate vero v prihodnje dogodke in prihodnost na sploh. Soočali se boste z umikom ostalih ali pa vas bo kdo tekom meseca pustil na cedilu. Možni so tudi spori. A glede tega se ne obremenjujte preveč, kajti obdržite le lekcije in nauke na svoji poti. Vsaka oseba, ki vam stopi na pot je zagotovo vaš velik učitelj in ogledalo. Na ljubezenskem področju deluje načrtovanje časa in prav je, da ste potrpežljivi z drugimi, kajti vaš čas za manifestacijo zveze še ni prišel.

Ribi
Skozi celoten mesec boste izkušali uspeh za uspehom! Stvari in odnosi, ki so obstali na mrtvi točki, se bodo premaknili naprej, vi boste okrevali po težkih preizkušnjah in prišla bo zora novega dne. Pred vami so velike in srečne spremembe, ki vam bodo dokazale, da je vaša sreča vaša pravica, ki vam je bila dana ob rojstvu Na področju financ lahko pričakujete izboljšanje, sreča pa bo tudi z iskanjem službe za vas. Na področju odnosov je prav, da svoji simpatiji ali obstoječem partnerju izkažete ljubezen in naredite korak v smeri svojih sanj. Vse ostalo se bo odvijalo samo od sebe. Opustite strah pred novostmi in dopustite pozitivni energiji, da pride do vas!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 11
previous
Sporočila

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 37
next
Horoskop april 2023
https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.