Dobrodošli...

 

Mesečni horoskop

HOROSKOP za 2022

OVEN (21. 3–20. 4.)

Čeprav je bilo prejšnje leto poslovno nekoliko nestabilno, prinaša januar 2022 priložnost za spremembe. Ne dvomite vase in bodite odprti za nove priložnosti, saj je uspeh zagotovljen. Energija Jupitra in Marsa prinaša finančni uspeh. Od maja lahko pričakujete nenadne spremembe na finančnem področju. Oktober je dober mesec za pregled proračuna in ločitev pomembnega od nepomembnega. Vaša naloga v naslednjih petih letih je, da se naučite bolje ravnati z denarjem.

Za samske, ki iščete ljubezen, je pomlad pravi čas za to, da jo najdete. V marcu, ko je Luna, planet ljubezni, v vašem znamenju, lahko nekdo nenadoma pritegne vašo pozornost in iz prijateljstva se lahko razvije ljubezen.

Čeprav ste ovni pravi borci za pravičnost, je včasih bolje, da konflikt preprosto preskočite, se obrnete in odidete. V takšnih primerih vam vedeževanje najbolje pomaga. V aprilu bodite previdni v prometu.

Bodite pozorni na svoje kosti in sklepe, saj bi lahko bili bolj občutljivi.

 

BIK (21. 4.–20. 5.)

Pred vami je leto rasti, z veliko dela, ki vas bo izpolnjevalo, in temu pritiče tudi blaginja. Če ste podlegli vedenju, tipičnemu za znamenje  bika, in zanemarjali svoje potrebe ter se posvetili reševanju težav drugih ljudi, ki so vas energijsko izčrpali, vam leto 2022 ponuja več možnosti, da si ponovno pridobite življenjsko moč in vlagate v svoje življenje in svoje cilje. Vaša notranja energija osebnosti sicer prihaja na površje, nesebično boste svojo energijo prenašali na ljubljene. V letu 2022 boste osredotočeni na komunikacijo, delo in vsakodnevno rutino.

Poskrbite tudi, da se nihanje krvnega tlaka uravnovesi. Marsikatero noč boste prebedeli zaradi slabih sanj, ki pa so sporočila vesolja in so povezane z vašimi prejšnjimi življenji. Kronični bolniki lahko od druge polovice septembra pričakujete občutno izboljšanje duhovnega zdravja.

 

DVOJČKA (21. 5.–20. 6.)

Ves trud zadnjih nekaj let se vam bo v letu 2022 v celoti poplačal. Nagrade in priznanja so se začela že v letu 2021, a pravi zagon uspeha šele prihaja. To je leto vztrajnosti in učinkovitosti. Poleg tega se bo dober priliv denarja, ki se je začel konec leta 2021, nadaljeval tudi novem letu. V prvem polletju izkoristite Jupitrov velikodušni finančni vpliv, to pomeni, da poskusite nekaj prihraniti za bolj sive dni, ki pa se jim s podporo vedeževanja tudi lahko izognete. Morda je najboljša novica leta, da vas čaka dramatičen prehod na službenem področju ali pa boste delali nekaj, kar je tudi vaš hobi. Namesto da bi večino svojega časa in energije posvetili rutinskim delovnim opravilom in predvidljivemu vsakdanu, si boste prizadevali vložiti čim več časa v ustvarjalnost in tudi v romantične dosežke, kar bo pozitivno vplivalo na vaše čustveno življenje.

Veliko se boste ukvarjali s svojim videzom, kar pa ne pomeni, da bodo pravi ljudje to tudi opazili. Mnogi iščejo bolj notranjost in ne zunanjosti.

 

RAK (21. 6.–20. 7.)

Uspešno čustveno življenje vam bo pomagalo, da boste bolj sproščeni, saj delo prinaša veliko obveznosti. Da boste dosegli vse zastavljene cilje in da vam bo teklo lahkotneje, vam bo pomagala prav sproščenost. Čaka vas nekaj napornih mesecev, tako glede količine kot tudi zahtevnosti dela, a to zagotovo vodi do velikega uspeha. Prišli boste do trenutka, ko boste morali sprejeti veliko odločitev, zato se umirite in dobro premislite – preglejte vsa dejstva, ki jih imate pred seboj, in šele nato sprejmite končno odločitev.

Spomladi in jeseni vas lahko mučijo zobje, sklepi, hrbtenica in srce. Če bo kak operativni poseg nujen, ga po možnosti prestavite na november ali december.

 

LEV (21. 7.–20. 8.)

Čas je, da uresničite vse svoje zamisli in načrte. Maj in oktober sta zelo dobra meseca za uspeh kariere, ne glede na to, kaj počnete. Vse, kar si zamislite, poskusite tudi izpeljati, saj boste kmalu ugotovili, da se vam je izplačalo, in vsak projekt, ki ga boste začeli, boste tudi dokončali. Na denarnem področju vam leto, ki je pred vami, prinaša veliko izboljšav in boljše stanje, tako da vam ni treba skrbeti. Lahko celo vlagate v nov posel, če ste ga že načrtovali ali je še skrit v vaši podzavesti.

V prvih štirih mesecih je poudarjena težava z dihalnimi organi, kašelj, pogosto je lahko zamašen nos, predvsem tisti, ki trpite za alergijami, pa bodite pozorni na sprožilce. Ob koncu leta bo večina levinj morala obiskati ginekologa/urologa, ker premalo skrbite za preventivo pred okužbami sečil.

 

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Prva polovica leta 2022 bo za vas poslovno povsem stabilna. Stvari bodo tekle s tokom, brez večjih zastojev in preprek. Vendar pa vas bo v poletnih mesecih večina spoznala, da je službenih obveznosti preveč ali da vas trenutni poslovni položaj čustveno ne izpolnjuje, temveč vas duši. V drugi polovici poletja se pazite konfliktov z nadrejenimi. Veliki zemeljski preobrat v avgustu bo v vašem primeru povečal prihodke, in če želite spremembo v karieri, je december pravi mesec za to.

Samski boste v začetku leta nekoliko depresivni, ker ste vajeni ljubezni. Ponudbe za nekaj krajših srečanj lahko pričakujete že januarja, nekoliko resnejša možnost pa bi se lahko pojavila najkasneje do sredine maja.

Device ste sicer zelo natančne in skrbite za svoje zdravje, skrbi vas pa tudi zaradi financ in preobremenjenost vodi v kronično izčrpanost in nespečnost ter pogosto povzroča migreno. Poskrbite za prebavo, izboljšajte prehrano, lahko pride do pomanjkanja mineralov, morda železa, ali povišanega krvnega sladkorja. V začetku leta in poleti so možne telesne poškodbe, predvsem nog.

 

TEHTNICA (24. 9.–23. 10.)

Poslovno leto se bo začelo dobro. Srečanje energij Marsa in Jupitra prinaša na področju financ nove vire prihodkov ali povečanje prihodkov na kakšen drug način. V začetku poletja boste nenadoma imeli finančno obveznost do enega družinskega člana. Ker se čutite dolžni pomagati, se temu izdatku preprosto ne boste mogli izogniti. Vedeževanje v aprilu vam je lahko v veliko podporo, saj lahko pride do manjših težav z nepremičninami. Ta čas niso priporočljiva nova vlaganja, razen dokončanje začetega. Planetarne spremembe ob koncu leta 2021 so vam odprle nove poslovne priložnosti in ponovitev tega stanja v aprilu in septembru vam bo pomagala odkriti poslovni talent. Za to boste finančno nagrajeni. Energija Sonca vam sporoča, da se ne spuščajte v konflikte s sodelavci, konfliktom se morate na splošno izogibati vse leto.

Celo leto boste iskali svobodo in nove izkušnje na čustveni ravni. Energija retrogradnega Marsa bo aktivirala osebo iz preteklosti in jo nenadoma spet pripeljala v vaše življenje. Ne glede na to, kako močna je ta izkušnja, pa ne boste mogli uresničiti nič več od fizičnega stika.

V prvih spomladanskih mesecih se kažejo težave z dihali in sinusi, mogoč bo kašelj, predvsem pri tistih, ki trpite za alergijami.

 

ŠKORPIJON (23. 10.–23. 11.)

Januar in februar lahko prineseta tesnobo, zahtevne in zapletene poslovne situacije ter finančne skrbi. Od marca do maja boste bolj energični in bolj organizirani, to pa je tudi obdobje, v katerem se vam lahko nepričakovano odprejo zelo ugodne poslovne priložnosti. Do začetka julija vas čaka spremenljivo obdobje, v katerem ne smete hiteti, še posebno pri financah, podobna situacija se lahko ponovi tudi v novembru. Na splošno boste imeli v letu 2022 podporo pri vplivnih ljudeh, ob timskem delu in združevanjih. Vse novo, kar boste začeli, vam obeta izpolnitev in poslovno stabilnost.

Pred vami je leto, v katerem se lahko prepustite in se posvetite ljubezni. V začetku leta se lahko pojavi želja po svobodi in novih dogodivščinah. Veliko bo romantičnih dogodkov, lahko pa bo marsikaj zavito v skrivnost, saj se bodo nekatere škorpijonke znašle v trikotniku. V odnosih bodo preživeli vsi, ki razmerje dalj časa predano gradijo. V vaše življenje tudi prihaja oseba, ki gre na vse ali nič, zato bo na novo najdena moč zagotovo pozitivno vplivala na vaše razpoloženje in odločenost, da boste delali, kar se vam zdi, da je najboljše.

 

STRELEC (24. 11.–22. 12.)

Leto 2021 je bilo za vas čas osamitve, novo leto pa prinaša bogato družabno življenje. To vašemu znamenju ustreza, ker ste po naravi komunikativni in ste radi obkroženi s čim več ljudmi, saj vam njihova pozornost veliko pomeni. Občutek skupnosti je nekaj, kar vam daje varnost, in v naslednjih dvanajstih mesecih bo takšnih priložnosti na pretek. Zato zberite okoli sebe družino, prijatelje in podobno misleče ljudi, saj vam bodo dali moč za uresničitev vaših ciljev. Ni važno, ali je to ljubezen, delo, duhovnost ali umetnost, saj lahko dosežete vse. Bodite ambiciozni in računajte na podporo svojih najdražjih.

Vedeževalka vam priporoča, da zavrzite staro in poiščite nekaj povsem novega in ob koncu leta boste v stabilni zvezi. Energija Jupitra sicer prinaša ohladitev družinskih odnosov, konflikt med otroki in starši, a temu se lahko izognete z iskrenim pogovorom, brez olepševanja. Ne glede na to, ali ste starš ali otrok, vam ne bo lahko, še posebno ne v drugi polovici leta. Čeprav veste, da imate prav, je bolje, da nekaj zamolčite in prepustite občutek prevlade drugi strani.

 

KOZOROG (23. 12.–20. 1.)

V karieri boste v letu 2022 neustavljivi. Planetarne energije so v celoti osredotočene na doseganje vaših ciljev, zato lahko pričakujete pravi razcvet vašega poslovnega dosežka. Prav tako pa vas bo vpliv Lune vsak mesec pripeljal do premišljevanja o preteklosti, pričakujete lahko srečanja s številnimi starimi prijatelji, znanci, tudi z ljubimci. Nekateri od njih bodo morda za vas postali nekaj več. Leto 2021 je bilo za vas čas novih začetkov v marsičem, kar pomeni, da boste kmalu uživali v njihovem nadaljevanju. Ker uživate, kadar dobro opravite delo, vam bo vse to dogajanje v posebno veselje.

Zdravja boste dobrega, če boste le malo več časa namenili crkljanju samega sebe.

 

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Potovanja, pustolovščine, duhovnost in notranji mir so področja, s katerimi se boste srečevali v letu 2022. Leto bo vse prej kot dolgočasno in običajno. Odpirajo se številna vrata, tudi duhovna. To je odlična priložnost, da se začnete intenzivneje ukvarjati s stvarmi, ki vas zanimajo. Mnogi se boste začeli učiti tujih jezikov ali se boste ukvarjali z bolj eksotičnimi športi. Karkoli boste izbrali, boste poželi uspeh, še posebno, če vas bo to izpolnjevalo in osrečevalo. Vso svojo energijo vložite v to, da si uresničite skrite sanje.

Morda boste ostali samski v prvi polovici leta, vendar to ne pomeni, da ne boste deležni zanimanja. V kartah je razvidna ugodna situacija v prijateljstvu. V drugi polovici leta boste srečali gospo/gospoda in se na hitro odločili, da zaživita skupaj še pred koncem leta.

 

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Leto 2022 bo za vas posebno leto, saj obstajajo velike možnosti, da boste ljubezen doživeli na najgloblji način. Razmerje z osebo, ki bo vstopila v vaše življenje, se lahko okrona s poroko. Moč vaših čustev je sicer skoraj platonska, kar pa ne pomeni, da bo fizična privlačnost izostala. Vse, kar je potrebno, je, da zaupate svojemu občutku in prepoznate to osebo. Pri tem ne prezrite majhnih znakov, tudi neprimernih besed, ki bodo prišle z druge strani. Nobenega dvoma ni, da jih boste prepoznali in v njih našli prepotrebne odgovore.

Bodite pozorni na to, kaj potrebujete, da se počutite varne, in ustrezno ukrepajte na poslovnem in finančnem področju. Še posebno se držite preizkušenih shem in stabilnih poslovnih odnosov, zato ne eksperimentirajte z iskanjem nove službe. Tveganje ne bo dobro.

Ne izčrpavajte se z duševnimi ali fizičnimi napori, varčujte z energijo in vodite zdrav način življenja. Konec leta bi lahko imeli težave z imunskim sistemom, zato bodite še posebno pozorni na dovoljšen vnos vitaminov in mineralov ter na dovolj počitka.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT z VALU (Moneta) ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.