fbpx

Dobrodošli...

 

Mesečni horoskop

OVEN (21. 3–20. 4.)

Dobre lastnosti: drznost, pustolovski duh, spontanost, živahnost, bistrost.

Slabosti: prevelika dominantnost, posesivnost, agresivnost, nepremišljenost.

Karte razkrivajo, da boste rojeni v znamenju ovna imeli kar nekaj novih priložnosti za napredovanje, tudi za dodaten zaslužek z delom. Sami boste prav tako dobivali nove ideje in zamisli, a potrebovali boste nekoga, da vam bo vse to pomagal spraviti v zagon. Poskusite se obrniti na starejšo osebo, ki ima izkušnje na tem področju, in uspeh vam bo zagotovljen. Ker ste po naravi nezaupljivi in morate vse preveriti, boste ta mesec vse preveč sumničavi, pri tem pa pazite, da si vaši domači ali pa ljubljena oseba ne bo mislila, da kaj skrivate ali prikrivate. Tistim, ki ste samski, se nakazuje oseba, ki vas že nekaj časa opazuje, a si nikakor ne upa pristopiti, zato bi bilo dobro, da tudi vi naredite korak naproti.

BIK (21. 4.–20. 5.)

Dobre lastnosti: vztrajnost, potrpežljivost, odločnost, zanesljivost, delavnost.

Slabosti: trma, posesivnost, lakomnost, zavist.

Vse, česar do sedaj niste opazili, zaznali ali pa niste povsem razumeli, se vam bo v tem mesecu razjasnilo in lahko boste rekli, da ste se zbudili. Nikar preveč ne razmišljajte o preteklih dogodkih, da vam ne bo to povečalo občutka krivde in bi noči lahko postale zelo naporne. Prisluhnili in pomagali boste mlajšim od sebe, saj kar kličejo po vaši pomoči. Postavljeni boste tudi med dve situaciji, dva položaja ali med dve osebi. Treba se bo odločiti, in kot sami dobro veste, je res že čas za odločitev, kaj, kako in s kom naprej po skupni poti. Ko se boste odpravljali na kakšno pot, bodite zbrani, mirni in strpni, kakršno koli divjanje, hitenje v tem mesecu vam remi karte odsvetujejo.

DVOJČKA (21. 5.–20. 6.)

Dobre lastnosti: vsestranska nadarjenost, prilagodljivost, inteligentnost, duhovitost.

Slabosti: prevelika površinskost, dvoličnost, nedoslednost, nestanovitnost.

V tem mesecu bo vaša energija kar prasketala, čutili boste močne vibracije, zato vam svetujem, da pojdite počasi naprej in se nikar ne odločajte na prvo žogo. Ne analizirajte preveč in si ne delajte težav, saj vam niso potrebne, ker se boste zaradi njih samo ustavljali in utrujali. Če vas moti konkurenca, vedite, da je to zdrava konkurenca, ki vam ne pusti zaspati, ampak vam sporoča, da morate naprej. V tem mesecu vam lahko veliko uspe, če ste le pripravljeni videti resnico o sebi in drugih. Ne bojte se, na koncu bo vse tako, kot mora biti. V ljubezni vztrajajte, četudi boste že čisto obupani, splačalo se bo.

RAK (21. 6.–20. 7.)

Dobre lastnosti: zvestoba, skrbnost, nežnost, varčnost, premišljenost.

Slabosti: prevelika čustvenost, muhavost, zamerljivost, čustvena odvisnost.

Karte razkrivajo, da je za vami kar zapleteno obdobje, a naj vas pomirim – najtežji del je mimo. Resda morate biti še pozorni in previdni, a imate določene izkušnje, ki vas varujejo pred ponovitvijo preteklih napak. Odpirajo se vam nove možnosti na več področjih, naj bo to delo, denar ali ljubezen. Zastareli odnosi, ki vas ne zadovoljujejo, bodo zamrli. Samski boste obremenjeni s sanjarjenjem, namesto da bi začeli čim prej uresničevati svoje cilje. Priložnosti bo kar nekaj. Lahko da vam bo razpoloženje nihalo, a nikar se ne prepustite malodušju, raje pojdite ven, med ljudi ali v naravo. Kakšen sprehod ob vodi bo pravi balzam za vašo dušo in telo. Proti koncu meseca boste dobili nove zamisli in tudi rešitev se bo pokazala, ampak uresničevanje prihranite za naslednji mesec. Dobro prečistite delovno mesto in mesto, kjer bivate (stanovanje, hiša).

LEV (21. 7.–20. 8.)

Dobre lastnosti: samozadostnost, pogum, vplivnost, strastnost, prijaznost.

Slabosti: dramatiziranje, pretiravanje, prevelika zahtevnost, sebičnost.

Mesec, ki je pred vami, bo poln novih začetkov, vse, česar se boste lotili, vam bo uspevalo. A brzdati morate svojo energijo in upoštevati, da drugi niso tako hitri kot vi. Zelo pomembno je, da poslušate svojo intuicijo, saj vas pravilno vodi. Kot sami veste, ste oseba, ki mora biti v ospredju, drugi pa vam na svoj možni način sledijo. Torej vajeti so v vaših rokah. Čeprav se boste nečesa oklepali kot pijanec plota, vedite, da se tisto, česar se najbolj bojite, ne bo zgodilo, zato opustite strah in se podajte naprej. Prisotna je karta rojstva, kar pomeni nosečnost ali nov projekt. Pred vami je krasen mesec, zato ga maksimalno izkoristite.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Dobre lastnosti: perfekcionizem, varčnost, skrbnost, zanesljivost.

Slabosti: prevelika kritičnost, neprilagodljivost, cinizem, izbirčnost.

Do sedaj ste že veliko postorili in vaša skrb je trenutno odveč, lahko si malo odpočijete ali pa prosite koga za pomoč, saj vam bo rade volje pomagal. Lahko se tudi zgodi, da vas drugi prosijo za pomoč, saj imate veliko izkušenj, in rade volje boste pomagali. Svetujem pa vam, da v tem mesecu naredite tudi kaj zase in za svoje dobro počutje. Na čustvenem področju kaže, da bi si morali vzeti malo več časa za ljubljeno osebo, saj vas že nekaj časa pogreša. Nekaj časa preživita čisto sama in se posvetita drug drugemu. Samskim prihaja ljubezen; sicer mogoče ni ravno pravi čas, ampak počasi se tudi daleč pride in treba bo sprejeti odločitve, ki bodo pomembne za naprej. Maj je mesec ljubezni.

TEHTNICA (24. 9.–23. 10.)

Dobre lastnosti: karizma, diplomacija, miroljubnost, romantika.

Slabosti: prevelika omahljivost, plehkost, muhavost, nečimrnost.

V začetku meseca si boste lahko malo oddahnili ali pa se vsaj potrudite, da bo počitka in spanja dovolj. Razmišljali boste o svojem osebnem življenju, kot da bi delali bilanco vsega, kar se je dogajalo do sedaj. Sicer boste zadovoljni s tem, kar boste videli in občutili, ampak določenega koraka ne boste naredili. Zakaj ne, veste vi sami, s pogledom v prihodnost pa vam lahko sliko z veseljem razjasnim.

Usoda vas ne bo pustila, da zaspite na lovorikah, bolj ko se bo mesec bližal koncu, bolj se vam bo dogajalo nepričakovano. Spremembe pričakujte na vse področjih. Nakazuje se vam tudi krajša pot v tujino ali srečanje s tujcem. Spremembe, ki bodo prihajale, vas peljejo v pozitivne smeri, tako da kar pogumno naprej.

ŠKORPIJON (23. 10.–23. 11.)

Dobre lastnosti: karizma, strast, močna volja.

Slabosti: ljubosumnost, obsesivnost, trdovratnost, spletkarstvo.

Kot jasnovidka vidim, da že nekaj časa kujete načrte in se trudite, da bi vam uspelo nekaj veličastnega, in v tem mesecu se bo tudi zgodilo. Gibljete se v pravo smer, zato nikar ne skačite sem in tja, ampak se držite prvotnih načrtov. Vaša šibka točka je nepredvidljivost, ljudje okoli vas nikoli ne vedo, kaj lahko od vas pričakujejo. Ta mesec je pomembno, da se ne spuščate v nepreverjene zadeve ali odnose. Povabilo v veselo družbo bo za vas rešilna bilka, lahko se boste sprostili in navezali nove stike, ob katerih boste kasneje še kako uživali. Poskrbite, da se boste v tem mesecu malo več ukvarjali z rekreacijo in se zdravo prehranjevali.

STRELEC (24. 11.–22. 12.)

Dobre lastnosti: ambicioznost, optimizem, iskrenost, neodvisnost, vodja.

Slabosti: nemirnost, neprilagodljivost, izmuzljivost, premajhna sočutnost.

Nekaj, za kar že nekaj časa iščete rešitev, se vam bo v tem mesecu pokazalo v malo drugačni obliki in tudi izhod iz nastale situacije bo čisto drugačen, kot ste si predstavljali. Predvsem je pomembno, da sodelujete ter sklepate kompromise in dogovore. Nikar ne delajte hitrih zaključkov, temveč prespite vsak predlog in tudi navdih. Veliko je odvisno od vaše volje, ali ste pripravljeni sodelovati in napredovati ali pa boste obstali na mrtvi točki. Izogibajte se negativnim in konfliktnim osebam, saj se boste le težko zadrževali. Čas bo pokazal, kdo ima prav. Zelo pomembno je, da ostanete zbrani in z jasnim pogledom ves mesec. V partnerstvu ali v družini boste morali sprejeti pomembno odločitev, ki lahko vaše življenje in življenje svojcev spremeni na bolje.

KOZOROG (23. 12.–20. 1.)

Dobre lastnosti: smisel za humor, praktičnost, previdnost, zanesljivost, potrpežljivost.

Slabosti: nečimrnost, zadržanost, sumničavost, brez domišljije.

Razporeditev kart razkriva, da ste si zastavili nove načrte, imate tudi dobre zamisli, na delovnem mestu lahko pričakujete napredek, če le ne boste preveč samokritični. In za božjo voljo, nehajte si komplicirati življenje z raznimi strahovi. Nihče vam nič noče, zato dovolite, da teče, in malo potrpežljivosti tudi lahko pokažete. Na področju čustvenega življenja boste zopet videli smisel in upanje, da se lahko odnosi popravijo in poglobijo. Naredite tudi vi kakšno lepo gesto in pokažite dragi osebi , da vam nekaj pomeni. Samskim se obeta nova simpatija, ki lahko preraste v kaj resnejšega. Vezani in samski kozorogi pa boste v tem mesecu na preizkušnji in upam, da boste lahko pokazali več ljubezni in čutnosti kot v preteklosti.

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Dobre lastnosti: inovativnost, iskrenost, radovednost, pravičnost.

Slabosti: kljubovalnost, čustvena hladnost.

Kot je razbrati iz kart, ste do sedaj naredili vse, kot je bilo treba, zato nadaljujte v tej smeri. Vse, kar ste začeli z vztrajnostjo in trdim delom, vas bo peljalo k uspehu, nikar se ne ustavljajte. Sodelavci včasih ne morejo slediti vašemu tempu, zato bodite do njih uvidevni. Mesec maj je lahko za vas zelo naporen, saj bo zaznati zelo veliko nove energije in vas bo kar malo premetavalo. Čutili boste nemir, nezadovoljstvo, vzbujala se vam bo želja po novem, po spremembi. Ne bo vam lahko, zato pazite, da ne boste zašli v kakšne skrajnosti, ki bi jih kasneje obžalovali. Najdite način, kako se boste najlažje sproščali, da ohranite dobro zdravje. Več časa boste preživeli s partnerjem, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vajin odnos. Samski, zaljubili se boste.

 

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Dobre lastnosti: umetniška nadarjenost, čustvenost, sočutnost, prilagodljivost.

Slabosti: sanjavi ustvarjalec živi v svojem svetu, površnost, lenost, smili se samemu sebi.

Remi karte vam na področju dela nakazujejo spremembe, morali se boste naučiti postaviti meje, pa naj to velja za vaše sodelavce ali za vas same. Držite se vrstnega reda. Vidim, da imate zelo razvito intuicijo, in upam, da ste se že naučili zaupati sebi in svojim občutkom. Ne zatiskajte si oči pred resnico, saj jo čutite v srcu. Kar se mora zgoditi, se bo tako ali tako zgodilo. Tisti, ki še nimate stalnega partnerja, se boste v tem mesecu ljubezni morali odločati med dvema osebama. Zato bo maj za vas čustveno zelo razburkan, nihali boste v razpoloženju, marsikatera noč bo neprespana. Poskusite se družiti s pozitivnimi ljudmi, veliko časa preživite v naravi, pijte veliko vode in mesec ljubezni bo veliko manj stresen. Bodite čim bolj strpni in optimistični.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT z VALU (Moneta) ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.