Dobrodošli...

 

Mesečni horoskop

OVEN 21.3–20.4.

Osebno: Zaletavost ovne tepe po glavi tudi v vsakdanjem življenju. Svojo odvečno energijo pogosto sproščajo skozi športne aktivnosti (kar je vsekakor pohvalno), vendar pogosto podležejo različnim poškodbam, za katere pa so večinoma krivi sami. Seveda pa v takšnem trenutku stisnejo zobe, za nič na svetu ne želijo pokazati bolečine in zbujati sočutja. Ugoden čas za učenje, kakor tudi nadgradnjo že obstoječega.

Ljubezen: Z vam drago osebo se bo razpletla situacija, čeprav imate opraviti z nezrelo in vase usmerjeno osebo, ki je razvajena in samovoljna. Potrebno bo sprejeti odločitev, kako naprej v medsebojnem odnosu. Poskušajte se izogibati težav, kjer jih ni. Notranje zadovoljstvo, toplina doma in obilje energije vam prinaša trajnost v odnosu.

BIK 21.4.–20.5.

Osebno: Bik potrebuje okoli sebe ljudi, na katere se lahko zanese. Hitrih sprememb ne prenaša in nenadne odločitve mu gotovo niso po godu. Pogosto je trmoglav, pri čemer, ne krivi, ne dolžni, trpijo ravno njegovi najbližji. Bik v življenju večinoma sprejema najboljše odločitve, vendar se včasih tudi zmoti. Tega seveda ne prizna za noben denar. Ko smo že pri denarju vam tudi ta prihaja nasproti.

Ljubezen: Tudi na čustvenem področju se izkazuje vaša narava, zato ne trmarite, temveč stopite korak dalje, saj je čas primeren za druženje, zabavo in navezovanje stikov. Prilagajanje ni vdaja, temveč sprejemanje kompromisov, ki so potrebni v vsakem odnosu. To vam prinaša stabilnost in varnost. Kaže na medsebojno razumevanje, zaupanje in srečo, ki je lahko zelo plodna.

DVOJČKA 21.5.–20.6.

Osebno: Dvojčki pogosto nizajo uspeh za uspehom, če le naletijo na učitelja-voditelja, ki lahko njihovi potrebi po znanju zadosti. Dvojčki so tisti učenci, ki venomer dvigujejo roko in postavljajo dodatna vprašanja, kar žal v marsikaterem sistemu ni najbolj zaželena vrlina. Mnogo truda za simbolično nagrado, popazite na svoje zdravje.

Ljubezen: Obdobje sumničavosti  lahko prinese težave. Z odločitvami počakajte nekaj časa, dobro pretehtajte nadaljnje korake. Interesno sprostitvene dejavnosti vas bodo popeljale v druženje, flirtanje, zabavo z svetlolaso, odločno osebo, ki je tudi dobra organizatorka ali organizator. Obnovitev veze iz preteklosti.

RAK 21.6.–20.7.

Osebno: Rak je že kot otrok zelo občutljiv in kot takšen potrebuje posebno nego. Strogi vzgojni ukrepi in morebitne kazni naredijo več škode kot koristi, iskren pogovor pa je lahko vreden zlata. Posebno pri mizi zahteva rak od svoje družine zvrhano mero diplomacije, čeprav se jim prevelika popustljivost pri sestavi jedilnika kasneje kaj lahko maščuje. Srčnost, razumevanje in široki nazori so ključ do uspeha.

Ljubezen: Dobro premislite, preden se odločite za korak, ki vam roji po glavi-ni vse zlato, kar se sveti! Posledice nepravilnega ukrepanja so lahko dolgoročne. Notranje zadovoljstvo, toplino lahko hitro zamenjate za trenutke užitka, ki ga prejmete z flirtanjem. Vprašanje pa je ali se to na dolgi rok izplača? Izpolnitev srčne želje naj bo dolgoročna.

LEV 21.7.–20.8.

Osebno: Pogosto se že pri otroku v znamenju leva pokaže, da z njim ne bo dobro češenj zobati. Čeprav se staršem utegne njegov ukazovalni ton glasu zdeti posrečen in simpatičen, ga je modro krotiti že ob prvih korakih. V teh trenutkih je to namreč še mogoče, kasneje za to ne bo več priložnosti. Težave, ki lahko načnejo stabilnost in razumevanje v odnosih je potrebno negovati z veliko nežnosti, kakor tudi ljubezni. Vsak ima svoje dobre in tudi malo manj dobre lastnosti. Upoštevajte jih!

Ljubezen: Pretekle boleče ljubezenske izkušnje so pustile pečat na sedanji vezi. Ne bojte se pokazati pravega obraza, bodite naravni in iskreni. Neskladja,   razkoraki lahko privedejo do razhajanja, ki si ga ne želite. Iskren pogovor je naložba za prihajajoči čas. Bodite sanjavi in nežni. Razvajenost in samovoljnost je izraz nezrelosti.

DEVICA 21.8.–20.9.

Osebno: Že v mladosti so device pravi pikolovci. V zvezku imajo vedno narisane robove in v njihovih učbenikih bi zaman iskali packe ali, bog nas obvaruj, drobtine. Zaradi izrazite marljivosti jim že v rani mladosti zmanjkuje časa za igro in tako hitro izgubijo stik z vrstniki. Dodajmo še njihovo sramežljivost in pogosto se morajo prav starši potruditi, da jim poiščejo prijatelje.

Ljubezen: Čas, ki je ugoden za pridobivanje izkušenj na čustvenem področju in prilagajanju novim idejam. To je čas presenečenj, kakor tudi možnost začetka novega poznanstva. Pozitivne spremembe po vloženem trudu, kakor tudi osebne rasti. Novi začetki, izzivi, odločitve za nadaljnji razvoj čustvenih ciljev.

TEHTNICA 21.9.–20.10.

Osebno: V septembru rojene tehtnice se v mladih in vihravih letih izogibajo prepirom in pretepom, fantje se pri nogometu najbolje počutijo v vlogi sodnika, punce pa se ne morejo odločiti, kateri od soigralcev jim je najbolj všeč. Ko prijateljica zaide v težave, ji tehtnica prva priskoči na pomoč. Na splošno tehtnice raje svetujejo drugim, kot pomagajo sebi.

Ljubezen: Komunikacija bo otežena. Nerazumevanje z druge strani, težko boste pojasnili svoja stališča. Srečanja ter stiki prinašajo slabo razpoloženje. Odpira se novo poglavje v že obstoječi vezi, kakor tudi tesna povezanost z družino. Nov začetek po dolgotrajnem naporu s pomočjo bližnjih vam prinaša nagrado.  

ŠKORPIJON 21.10.–20.11.

Osebno: Škorpijoni so izjemno silovite osebe, polne energije in nebrzdane strasti. Pogosto dobimo občutek, da so nepremagljivi, saj s svojo prisotnostjo “začarajo” vse ostale prisotne. Zaradi svoje potrebe po zmagi in prevladi se velikokrat spopadejo, ob porazu pa se zaprejo vase in postanejo ljubosumni.

Ljubezen: Preobremenjenost lahko škodi vašemu počutju. Ne prepuščajte se samopomilovanju. Obrekovanja si ne jemljite k srcu. Zaradi nepredvidljivosti in izjemnega spolnega nagona  vas je težko obdržati ob sebi. Vsak partnerjev skok čez plot bo v vas pustil neizbrisno sled, ki vas bo zaznamovala za vse življenje.

STRELEC 21.11.–20.12.

Osebno: Osebe, rojene v znamenju strelca, so vedrega značaja in z nasmehom na obrazu. Skozi življenje se prebijajo s šalo in iskrivim humorjem. V družbi s strelcem nam ne more biti dolgčas. S svojo dobrodušnostjo pozitivno vplivajo na vse prisotne in večkrat držijo pokonci celo družbo. Želijo svobodo in če jo imajo so izjemne osebe, ki vedno priskočijo na pomoč.

Ljubezen: Čas presenečenj! Nov začetek z srčno, razumevajočo osebo, ki je širokih nazorov. Svetlolasa oseba, ki v sebi nosi težnjo toplega in mirnega gnezda. Ta oseba prinaša notranje zadovoljstvo, obilo energije in srčnosti. Trajnost odnosa vam prinaša lev ali levinja.

KOZOROG 21.12.–20.1.

Osebno: Ambiciozni kozorogi bodo v življenju uspeli, medtem ko bodo neambiciozni životarili. Težko se bodo spustili v globoko čustveno razmerje in še težje ga bodo obdržali. Kozorogi nihajo med skrajno pozitivnim vedenjem, ki s seboj prinaša marsikaj lepega in izrazito negativnim, ki ima zanje usodne posledice. Z nasmehom na ustih se bo kozorog zlahka prebil skozi življenje in uresničil še tako skrite želje.

Ljubezen: Ljubezen bo stekla s spremembo razmišljanja-tvegajte ne bo vam žal. Lastna nemoralnost in pohlep vam pri tem ne bo v pomoč. Znebite se očetovega vzorca, kajti šele po tem boste našli stabilnost in varnost tudi na čustvenem področju. Tudi medsebojno razumevanje se bo spremenilo v zaupanje, srečo in plodnost odnosa.

VODNAR 21.1.–20.2.

Osebno: Vodnarji so razmišljajoče osebe, ki neprestano nekaj tuhtajo. Tudi ko dajejo vtis brezbrižnosti in naveličanosti, se jim nekaj mota po glavi. Po navadi gre za drobne stvari, saj vodnarji niso ustvarjeni za reševanje sveta, temveč se bolje počutijo v domačem okolju. Tam, kjer se vsi poznajo, dobi vodnar pečat neodvisne, bistre in nepredvidljive osebe, ki ne bo delala problemov in bo vedno znova skrbela za   (ne)prijetna presenečenja.

Ljubezen: Prisluhnite pameti in ne srcu, kajti v nasprotnem primeru je davek lahko previsok. Potrebno bo nekaj žrtvovati za izpolnitev sreče. Izbirate med srčno, razumevajočo, svetlolaso osebo in osebo, ki je zelo podobna vaši mami- po značaju. Držite se srčne osebe!

RIBI 21.2.–20.3.

Osebno: Ribe so osebe s prirojenim občutkom za smer. Velikokrat ideje obdržijo zase, pa čeprav se kasneje izkaže, da so bila njihova predvidevanja pravilna. Ribe se namreč nerade izpostavljajo in rinejo v ospredje. Zanje lahko rečemo, da so timski igralci, ki uživajo, dokler niso izpostavljeni. Po svetu hodijo z nasmehom na obrazu.

Ljubezen: Na čustvenem področju se vam približuje stabilnost in občutek varnosti. Medsebojno razumevanje prinaša srečo, zaupanje in radost. Novi začetki, izzivi, odločitve za nadaljnji razvoj ciljev. Neodločnosti recite ne, vsak vložek prinaša uspeh. Sledi harmonija, odločitev za skupno pot in harmoničen odnos.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT z VALU (Moneta) ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.