Dobrodošli...

 

BlogJasnovidnost kot dar

14/09/2020

Beseda jasnovidnost zame pomeni sposobnost jasnega videnja, da lahko prejemam sporočila in informacije v stanju višjega vizualnega zavedanja pa tudi globokega duhovnega miru.
Večina razmišlja, da je jasnovidnost dar, ki je zaupan le redkim, vendar ni tako. Ta dar imamo vsi, odvisno je le, kako se z njim spopademo, koliko ga sprejmemo, koliko vanj zaupamo in verjamemo, koliko se zavedamo svojih sposobnosti. Mnogi med nami se celo zavedajo informacij, ki jih prejemajo z notranjimi čuti, a jim ne zaupajo dovolj, da bi jih s pridom uporabljali, zato o njih niti nočejo govoriti.
Z jasnim duhovnim vidom zlahka prepoznam informacije o vsaki zame in za vas pomembni zadevi. Vidim lahko prihodnost svoje pa tudi vaše partnerske zveze, poklicne poti in z duhovnega vidika zdravstveno stanje. Kadar se odpravljam na pot, lahko vidim cestne ali vremenske razmere, tako zase kot za vas. Vidim lahko svoj in vaš izvorni življenjski namen in korake, ki jih moram oziroma morate storiti, da bi ga izpolnili.
Se vam je že kdaj zgodilo, da ste o nekom razmišljali in vam je naslednji hip telefoniral ali pisal? Vam je ob vstopu v neznan prostor takoj jasno, kakšna je tam energija? Se vam v umu pojavljajo izrazite slike ali pa v sebi zaslutite odgovor, še preden vprašanje izgovorite? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z »da« ali vsaj z »morda«, ste lahko prepričani, da imate jasnovidne sposobnosti, ki jih je treba samo še bolj razviti ali jim nameniti malo več pozornosti in časa. Jasnovidnost je dar, ki ga je treba negovati, vzpodbujati, razvijati in spoštovati.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 11
previous
Zakaj vzpostaviti kontakt?

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 37
next
Priznana jasnovidka
https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.