Dobrodošli...

 

Konec zveze

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/02/drop-of-water-2135777_640.jpg

Prvi korak: POSVEČANJE SEBI

Poiščimo tisto, kar nas najbolj navdihuje. Ali je to šport, sprehod, branje, pogovor, druženje s prijatelji, nakup oblačil, rože, morda kakšna radovednost, ki je nismo potešili v otroštvu. Držimo se ljudi, ki nas imajo radi in nas podpirajo. Lotimo se zadeve, ki smo jo v odnosu zanemarili, ker nismo imeli časa zanjo.

Pomembni sta tudi prijaznost in hvaležnost do svojega telesa. Z jutranjim sprehodom, dišečim oljem za telo, popoldanskim počitkom si lahko sporočamo, da se cenimo in skrbimo zase. Sebe moramo spoštovati in se obdržati v pozitivnem razmišljanju. S hvaležnostjo, da smo, kar smo, bomo lažje prebrodili to boleče obdobje, o katerem vemo, da bo minilo tako ali drugače. Bodrimo se z mislimi, da smo močni, modri, vredni ljubezni in podpore, ki je priteka čedalje več v naše življenje, predvsem zato, ker smo hvaležni za to, kar imamo in kar smo.

Drugi korak: ANALIZA

Ko se počutimo dovolj močni, si privoščimo dan ali dva za realen razmislek, kaj je bil pravzaprav problem v naši zvezi. Na osebo, s katero smo se razšli, gledamo z realnimi očmi, kot da želimo nekomu drugemu podati usmeritev, kako naprej. Vzamemo list papirja in naredimo razpredelnico, v katero nato zapišemo dobre lastnosti odnosa in njegove slabe lastnosti. Pomembno je, da smo z odgovori realni in iskreni (brez zamere, jeze, obtoževanja …). Po tej analizi vidimo, kaj je šlo narobe v odnosu, kaj nam je dal in kaj smo se v njem naučili.

Najbolj nevarno je, da vas zamika ostati v stiku – preko sporočilca, nedolžne kavice, zgolj kot prijatelja. Če bi bili vi v vlogi svetovalca, svojim strankam tega nikakor ne bi priporočili, zato naj ta varianta tudi v vašem primeru odpade, kajti kakršen koli stik vas popelje v čustveni tunel, iz katerega je zelo zelo težko priti. To je pot nazaj, nikakor ni zaključka in novih možnosti za srečnejši in bolj zdrav odnos.

Kadar želite svojemu nekdanjemu partnerju še kaj razložiti ali z njim razčistiti, je bolje, da se sami podate v gozd, izberete jaso ali drevo in poveste vse, kar bi radi njemu. To vas bo razbremenilo in osvobodilo.

Tretji korak: POGLED NAPREJ

Če se nam ponavljajo neuspele zveze, se je treba vprašati: kaj mi preprečuje, da bi moja zveza uspela? Kakšen vzorec nosimo v sebi? Največkrat je to nerazčiščen odnos z očetom ali mamo. Vrnimo se v svoje otroštvo, poiščimo zamero in dogodke, ki bolijo še danes, odpustimo staršem, ker niso ravnali tako, kot smo mi od njih pričakovali. Odpuščanje v tem primeru je bistvenega pomena, saj sebi odpremo vrata za odnos, kakršnega si želimo in po njem hrepenimo. Z odpuščanjem se bo spremenilo tudi naše prepričanje, na primer, da dobrih moških ni, da ženskam ni zaupati ali da si ne zaslužimo resnične ljubezni.

S podporo hvaležnosti, ki jo izražamo vsakodnevno za to, da smo zdravi, da nam je na razpolago zrak, ki ga dihamo, da nam je bila dana izkušnja, iz katere smo se ogromno naučili, se bo začelo spreminjati tudi naše razmišljanje – k pozitivni zgodbi, ki pravi, da nas čaka še veliko lepega. To bo zgodba, ki trdi, da je trdnih in lepih zvez pa tudi izkušenj tako za nas kakor za vse druge na pretek na tem našem ljubem planetu.

Za podrobnejšo analizo svoje situacije pošljite sms JASNOVID na 3040 ali vzpostavite stik na 040 466 491.

Naša največja moč je ljubezen in to je nekaj, kar imamo vsi v neomejeni količini. Koliko ljubezni damo drugim? Vsak dan imamo priložnost, da ga začnemo s to našo veličastno močjo in jo prenesemo na vse ljudi in okoliščine. Ljubezen je spoštljiva, laskava, izraža hvaležnost in drugim govori prijetne besede. Damo lahko veliko ljubezni, in čim več je damo, tem več je prejmemo. Zatorej kar pogumno!

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.