Dobrodošli...

 

Moč misli

Vaša moč - zavedajmo se svojih misli

Naš um lahko postane kot pobegla zver, če mu to dovolimo. Naše misli lahko odnese v preteklost in nato neprijetne dogodke iz preteklosti projicira v našo sedanjost. Te nenadzorovane misli ustvarjajo, zato jih je treba nadzorovati, se zavedati, da kar mislimo, to tudi živimo.

Kako se začnemo zavedati? Tako, da se umirimo in vprašamo: “O čem razmišljam ta trenutek? Kaj ob tem občutim?” V trenutku, ko se to vprašamo, se zavedamo, kajti svoj um nadzorujemo. Pomembno je, da se tega spomnimo večkrat na dan. Lahko prosimo tudi Vesolje, naj nas vsakokrat, ko se naše misli izmaknejo našemu nadzoru in se zabavajo na naš račun, nežno opomni, naj se vrnemo v sedanji trenutek. Ta nežni opomin se zgodi tako, da se v nekaj dregnemo ali nam kaj pade iz rok, zaslišimo glasen hrup ali zvok sirene … Vse te in podobne stvari nam sporočajo, da so naše misli pobegnile in da se moramo vrniti v sedanjost. Ko prejmemo ta znamenja,se takoj ustavimo in se vprašajmo: “O čem premišljujem? Kaj občutim? Ali se zavedam?” V trenutku, ko se vprašamo, ali se zavedamo, to že počnemo. Zavedamo se in svoje misli nadzorujemo.

Ko dosežemo stanje moči, nadzora nad svojimi mislimi, nam zastavljanje vprašanj preide v navado in prejmemo odgovore na vsa naša vprašanja. Da se prepričate, ali imate svoje misli pod nadzorom, lahko vzamete v roke kakšno knjigo ali angelske karte – zastavite vprašanje, verjemite, da boste odgovor prejeli, in nato položite knjigo ali karte na prsi, odprite knjigo ali potegnite karto in odgovor je tu.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.