Dobrodošli...

 

Manifestacija

NAJBOLJ UNIČUJOČI VZORCI:

Vsi mi smo se kot duše odločili, katerim staršem se bomo rodili in katero poslanstvo bomo opravili. Zato radi rečemo, da nam je usoda položena v zibelko. Vendar svojo usodo lahko spremenimo, če se ravnamo po “zakonu privlačnosti”. Zato je zelo pomembno, da nadzorujemo svoje misli, kajti kot vemo – kar razmišljamo, to tudi privlačimo. Kadar se poglobimo vase in iščemo vzroke za nastale situacije, se največkrat poistovetimo s tistim, kar so nam naši starši vcepili v glavo (pazi, kaj delaš, pazi, kako se obnašaš, pazi, kako in kaj govoriš, nikoli ne bo nič iz tebe, poglej soseda, prijatelja, sorodnika, kako je on dober …). To so naši negativni vzorci, ki nam otežujejo življenje in nas obremenjujejo. Zelo malokrat se spomnimo pohval, ki smo jih bili deležni.

ZLORABA

Vzorec zlorabe se navezuje na fizično, čustveno ali umsko zlorabo, čemur se je le redko kdo v otroštvu lahko popolnoma izognil. Posledice so večplastne in vseskozi vplivajo na našo življenjsko pot, saj je del nas poškodovan in ujet v zlorabi. S tem sta povezana globok občutek nevrednosti in strah pred naslednjim korakom, zaradi česar se ne spreminjamo, ne ozdravimo in ne dozorevamo, temveč stagniramo. Skriva tudi psihološko distanciranost, ki jo želimo ohraniti, ampak prav to preprečuje prejetje čudovitega darila, ki je bilo zakopano, ko smo doživeli zlorabo. Kot ujetniki vzorca ostanemo pogreznjeni vase kot žrtev ali pa postanemo agresivni in z nadzorom postavljamo v položaj žrtve druge.

ZDRAVLJENJE

Čas je, da prepoznaš, katero vrsto vzorca zlorabe živiš in za kaj ga uporabljaš. Katerega koraka se bojiš? Kateri dar se bojiš objeti? Kateri izgovor ti je priskrbel vzorec zlorabe in kako se z njim izogibaš svojemu namenu? Iskreno poišči odgovore, saj je napočil trenutek, da zaključiš cikel zlorabe s pomočjo vpogleda višjega uma. Energijsko ga podari svojemu “mučitelju” in vsem, ki so še vedno ujeti v mrežo bolečine.

JEZA

Ta vzorec se najpogosteje izraža kot jeza, usmerjena proti določeni osebi, situaciji ali samemu sebi, in gre za poskus nadzirati nekoga z izvajanjem čustvene manipulacije, agresije ali z odmaknjenostjo. Jeza lahko zažiga razbeljeno vroče ali ledeno hladno, vendar nas v vsakem primeru ločuje od ljudi. Včasih ta vzorec prevzame obliko zavračanja, odrivanja ali potlačevanja jeze, vendar se izraža skozi pasivno agresivnost, neuspehe ali prizadetost, ko kdo drug izrazi našo skrito jezo.

ZDRAVLJENJE

Vprašaj se, na koga ali kaj se jeziš? Kako to jezo izražaš? Jeza izhaja iz strahu; gre za poskus nekega dela tvojega uma, da bi kontroliral druge. Ta notranji psihološki spor preraste v medosebnega. Zdaj je pravi čas, da se zaveš svojega notranjega spora in ga razrešiš brez obsojanja kogar koli. Glede medsebojnih odnosov je ključnega pomena, da nehaš napadati, ker napad preprečuje sporazumevanje in izbruhi nikakor ne pripomorejo k čustveni zrelosti. Preobrazba se začne s prevzemanjem odgovornosti za situacijo, ki je prvotno vzbudila jezo. Kaj si zakopala? Privabi vse to na svetlo, prouči z zrelim pristopom in zavestno razpusti vzorec jeze.

STRAH

Ta negativni vzorec ima dve ravni. Prva nam govori, da smo izbrali napačno pot in smo namenjeni proti neuspehu, pri čemer je situacija videti brezizhodna. Skrili smo se v kot; v nas je spor, ki ga nismo mogli razrešiti, zato se nam zdi predaja najboljši izhod, vendar to ne reši ničesar. Čeprav je situacija videti nerešljiva, dejansko ni, če smo le dovolj pogumni, da poiščemo odgovor.

V drugo raven negativnega vzorca strahu smo ujeti skoraj vsi. Ego nas je nalagal, da smo mi svoje telo in bomo kot taki tudi umrli. Če pa verjamemo, da smo duh, ki naseljuje telo, podobno kot ljudje vozimo avto, ugotovimo, da je zapuščanje telesa podobno odlaganju oblačil ali izstopanju iz avta; s takim razumevanjem bomo nekega dne zapustili telo mirno, ne z razočaranimi kletvami. Vprašajmo se: kaj je tisti skriti spor v tebi, pred katerim se ti zdi nemogoče zbežati? Vedno obstaja odgovor, če se ga ne bojiš odkriti.

ZDRAVLJENJE

Navajena si živeti v prestrašenem iluzornem svetu, zato izpusti strah in utvaro, pridobi osupljiv razgled in zaživi s polnimi pljuči. Položi vzorec strahu in svojo prihodnost v božje roke. Pritegni vse, kar pomaga razpršiti strah; ljubezen, povezovanje, razumevanje, sprejemanje, dajanje, odpuščanje, zaupanje … Ko odločno izraziš željo prepoznati naslednji korak, se ti bo razodel in kmalu boš začutila, kaj pomeni uživati in predajati se življenju.

VSAK VZOREC LAHKO  OZDRAVIMO SAMO S TEM, DA SE ZAVEMO, DA SMO VANJ UJETI, IN TO NE ŽELIMO VEČ BITI. S TEM IZBEREMO RAZPUSTITEV VOZLA IN Z NJIM POVEZANE PROBLEME.

ODVISNOST 

Pri tem vzorcu je ena ključnih lekcij v zvezi z odnosi. Pri odvisnosti smo vklenjeni v odvisno pozicijo. Bolj trdno kot smo obtičali v odvisnosti, bolj udejanjamo skombinirano pomanjkanje obeh oseb v paru. Nagibamo se k histeriji in čustvenemu izsiljevanju, pritožujemo se, da partner ne skrbi za nas ali nas ne ljubi dovolj. Sicer smo nagnjeni k ljubosumju, prizadetosti in zlomljenemu srcu, občasno pa izkušamo močna romantična občutja. Če smo ujeti na neodvisniški strani vzorca, smo disciplinirani in usmerjamo odnos v skladu s svojimi pogoji, morda pa zaradi nepovezanosti celo doživljamo skušnjave glede tretjih oseb. Ne moremo uživati v prijetnih čustvih in zdi se nam, kot da smo dolžni skrbeti za drugega. Lahko dajemo tudi vtis, da nam odnos ni tako zelo pomemben kot našemu odvisnemu partnerju, on pa pretirano skrbi zaradi vsake malenkosti. Pri tem vzorcu je mera odvisnosti enega partnerja enaka odvisnosti drugega partnerja. Stopnja discipliniranosti enega je enaka stopnji čustvenega popuščanja drugega, odvisni partner pa odigrava ljubosumje obeh.

ZDRAVLJENJE

Praviloma se v odnos pritegnejo osebe, ki nosijo v sebi oba dela vzorca, in s priznanjem tega, da je v tebi oboje, se bo vzpostavilo notranje ravnovesje. Če se oba zavesta prisotnosti vzorca, se lahko predata drug drugemu, enakopravnosti in naslednjemu koraku. Tako bosta odložila nesmiselne vloge in se povezala na povsem novi ravni. Sčasoma se bodo pojavili drugi vzorci. Večino življenja smo bili prepredeni z nesmiselnimi vlogami in jih lahko šele po temeljitem zdravljenju trajno izkoreninimo, toda novopridobljena intimnost je izvrstno izhodišče za nadaljnje skupno prizadevanje.

LJUBOSUMJE

Vzorec ljubosumja je zelo boleč. Ego je združil vse naše pretekle potrebe, strah, izgubo, srčno bolečino, tekmovalnost, izdajo, krivdo in občutek nevrednosti v sedanjo situacijo ljubosumja. Počutimo se negotovi, napačno zaznavamo in pretirano reagiramo iz občutka obupnega pomanjkanja. Ljubosumje je ena najhujših bolečin, ki jih čutimo kot odrasli, in ne moremo drugače, kot da pod njegovim vplivom pretirano reagiramo. Privede nas do hladnega ravnodušja in navidezne neodvisnosti ali pa povzroča napadalnost.

ZDRAVLJENJE

Pomembno je zdraviti izvor ljubosumja, ki izhaja iz prekinitve povezanosti v otroštvu, saj imamo drugače partnerja za talca svojih negotovosti oziroma ostanemo vklenjeni v navidezno ravnodušnost ter s tem spregledamo možnost resnične zrelosti in povezanosti. Zaprosi za božjo pomoč, ki naj te korak za korakom popelje iz boleče odvisnosti in nestanovitnosti.

PISMO STRANKE

“Dragico sem spoznala, ko se je moje življenje strmo spreminjalo. Pomagala mi je najti luč v tunelu, ki je bil zelo dolg in na obdobja zelo temen. Naučila me je spoznati samo sebe, naučila me je zaupati vase in v življenje, predvsem pa me je naučila razreševati preteklost in karmo, ki sem jo vlekla s seboj iz preteklosti in otroštva. Največje darilo je, da me je naučila prisluhniti sebi, se opazovati in razumeti druge ljudi. Bila je izjemna podpora ob ločitvi in ob težavah v službi. Ves čas me je spodbujala in mi korak za korakom pomagala, da sem premagovala ovire in jih tudi dokončno odstranila. Dragičin cilj ni samo podpora in svetovanje, njen cilj je, da se skupaj razrešijo vzorci, ki nekoga mečejo v preizkušnje, in da se ti vzorci dokončno prekinejo. Vedno je tukaj in razume ter pomaga. Je življenjska, polna optimizma in znanja. Je izjemno modra ženska, ki nauči, da je ljubezen do sebe in življenja tista, ki na koncu premaga vse.”

Hvala, Dragica!

Objem

Marta

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.