Dobrodošli...

 

BlogPriznana jasnovidka

14/09/2020

Jasnovidka je za mnoge nekaj nedosegljivega, nekaj svetega in nekaj posebnega. Tudi sama spoštujem to besedo, saj vem, kako težko je vzdrževati odprt jasnovidni »kanal«.
Dar jasnovidke pa ne prinaša samo dobrih stvari, ampak tudi slabe. Tako kot lahko kot jasnovidka zaslutim, začutim in vidim prihodnost svojih strank, začutim in vidim tudi prihodnost svoje ali vaše družine. Slabe stvari je zelo težko povedati, saj si ne želim prestrašiti stranke. Kot jasnovidka prevajam svojo simboliko v strankam razumljiv jezik. Včasih se zgodi, da se določena simbolika izpolni na več načinov, ne nujno na način, kot je opisan. Sprejemam vse, kar vidim, nato pa vse skupaj s svojimi besedami prenesem stranki. Nič ne pretiravam, če rečem, da se v vsaki osebi skriva jasnovidni čut. Veliko klicev imam ravno takšnih, v katerih stranke samo preverjajo, ali vidijo, čutijo enako kot jaz in ali je to resnica.
Vabim vas, da me pokličete ali mi pišete in mi zastavite vprašanja, na katera bi radi prejeli odgovor. Vse dokler ne zaupate v svoje jasnovidne sposobnosti, sem tukaj za vas vedno in povsod.
Verjamem, da vam bom z odgovori v veliki meri pomagala, da boste lažje razvozlali svojo resnico.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 11
previous
Jasnovidnost kot dar

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/svetovanjevedeze/public_html/wp-content/themes/stellarium/views/prev_next.php on line 37
next
Srečni dnevi - november
https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.