Dobrodošli...

 

SMS NIHALO na 3040

Napovedovanje usode

S pomočjo nihala prejmete natančen vpogled v svojo prihodnost. Nihalo, ki ga uporabljam, se prenaša iz generacije v generacijo in je narejeno iz ametista, ki v sebi nosi izvor zemeljske in življenjske energije.

Nihalo uporabljamo najpogosteje za vprašanja s področja ljubezni, medčloveških odnosov, zdravja, financ in službe.

Pridružite se širokemu številu zadovoljnih uporabnikov storitve, ki jim je nihalo pomagalo pri dilemah v življenju in jih usmerilo na pravo – srečno pot.

Pošlji SMS s ključno besedo NIHALO na številko 3040

Nekaj primerov vprašanj: ali me ljubi (z rojstnim datumom osebe), ali me vara, ali je iskren/-a do mene, bova kdaj skupaj, kdaj se preselim in kam, ali dobim službo, kdaj lahko menjam službo, zdravje …

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/02/sms-nihalo-dragica.jpg

Še nekaj o nihalu

Vpogled v vse situacije z nihalom daje odgovore na številna vprašanja. Zgodovina takega načina prerokovanja je stara več kot 5000 let. V srednjem veku je bil ta način zelo popularen, čeprav so takrat uporabljali lesene elemente, ki so jim služili kot nihalo. V 20. stoletju je takšen način prerokovanja spet prišel v navado. Z nihalom lahko dobimo odgovore na vsa vprašanja, ki se nanašajo na vaše življenje. Vsako nihalo ima svoje nevtralno polje in največkrat je izdelano iz medenine zaradi njene specifike. Nihalo, ki ga uporabljam pri svojem delu, je iz ametista in v sebi nosi izvor zemeljske in življenjske energije. Pri iskanju odgovorov se je treba izogibati negativnim vprašanjem. Vsako vprašanje mora biti jasno definirano. Vpogled z nihalom je zelo specifična metoda, s katero lahko odkrivam vzroke zdravstvenih težav (seveda z duhovnega vidika), poiščem izgubljene stvari, izveste, ali boste uspešni v igrah na srečo, v novi službi ali poslu, ki se vam nakazuje, in kako iskreni so vaši življenjski sopotniki do vas.

Pošlji sms s ključno besedo NIHALO na številko 3040.

Cena poslanega sms vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja, cena vsakega prejetega sms-a (odgovor) pa je 2,49 € z DDV.

Ponudnik vsebin: Dragica Polak, s.p., Peskovci 33 a, 9204 Šalovci [www.svetovanje-vedezevanje.si]

Ponudnik storitve: Simpatel, d.o.o., www.simpatel.si. Splošni pogoji: www.filipid.si

S poslanim sms-om ne boste včlanjeni v noben klub in ne boste prejemali nepredvidenih plačljivih sms-ov.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.