fbpx

Dobrodošli...

 

Kaj je bela magija?

Bela magija je skrajšan izraz za pozitivno energijo. Preprosto povedano, bela magija se uporablja za ustvarjanje miru in sreče. Uporablja se lahko tudi kot pomoč ljudem, ki čutijo, da so vpleteni ali prepleteni z energijo črne magije. Uporablja se izključno za pozitivne namene. V kolikor bi belo magijo izkoristili v negativno smer z namenom, da bi nekomu škodili, bi energija tekla v prazno in nič se ne bi zgodilo.

VRAČANJE LJUBLJENE OSEBE
Magija za ljubezen

Vrnitev ljubljene osebe – ljubezen je gonilo vseh procesov. Dobro je znano, da je vsako človeško bitje sestavljeno iz čustev in čutil in da je del naše narave, da želimo biti ljubljeni. Vendar včasih iskanje pravega čustva in osebe, ki nas bo ljubila takšne kot smo, ni enostavno. V teh situacijah se ljudje odločijo za tako imenovano “ljubezensko magijo”. Vendar ima ljubezenska magija dve plati izvajanja – opraviti jo je mogoče v pozitivno smer, lahko pa tudi v negativno, torej za obnovo in krepitev čustev in odnosa ali za razhod in uničenje ljubezenskega odnosa ali zakonske zveze. Zaradi tega se imenujejo t.i. ljubezenski tretmaji. Ljubeče zdravljenje lahko ljubljeno osebo vrne nazaj. Znotraj ljubezenske sreče je močna ljubezenska zaščita, ki vašo ljubezen ščiti pred slabimi vplivi in ​​zlobnimi ljudmi. Zdravljenje ljubezenskih vezi se lahko izvaja, tudi če niste v stiku z ljubljeno osebo ali ste že dlje časa ločeni, ne prebivate v isti državi ali mestu. Zdravljenje deluje tako, da krepi čustva med partnerjema, znova prebuja ljubezen in vrača ljubljeno osebo. Preverjeno je energijsko zdravljenje ljubezenskih vezi na daljavo in če analiza pokaže, da med vama še vedno obstaja kemija in da je energija, lahko zdravljenje poteka brez težav. Kot smo že omenili, lahko ljubezensko magijo med dvema osebama delamo le, če analiza pokaže, da med obema obstaja energetsko polje. Če ljubezenska analiza pokaže, da zdravljenje ne more delovati, nikakor ni mogoče, da bi se ljubezensko povezovali, ker je v kozmosu ovira in je v tem primeru najbolje, da se tej osebi odpoveste. Ljubezenska magija deluje in lahko vam pomaga v naslednjih primerih:
* ko želite,da se vrne k vam ljubljena oseba
* ko želite prekiniti neko vez
* ko želite biti z nekom, ki vam je všeč,
* ko želite ljubezensko zaščito,
* ko se želite poročiti.

Ljubezensko povezovanje na dolge razdalje lahko reši vaš ljubezenski problem ali vam vrne ljubljeno osebo. Ljubezenski ritual ni zapleten in je popolnoma neškodljiv, torej nima posledic ne za vas ne za osebo, s katero je ljubezenska zveza sklenjena. Vse se zgodi spontano in na naraven način, tako da nihče ne opazi, da je bilo karkoli storjeno.

Na vas je, da se odločite,kako boste živeli v prihodnje, z ljubljeno osebo ali brez nje.

Izmenjava energij ali izvajanje tretmajev se dogovori na email: mocluci@gmail.com

Belih urokov, tretmajev je veliko, eden najbolj znanih je UROK LJUBEZNI. Ta urok pomaga pritegniti vašo ljubezen ali pa vam pomaga ohraniti večno povezavo s svojo ljubeznijo. Tako se lahko za vedno povežete z ljubljeno osebo.

Bela magija se lahko uporablja za zdravljenje bolezni ali za preprečevanje, da bi zboleli. Ta tretma bo deloval tako, da bo ustvaril močno pozitivno energijo okoli vas, s tem se vzpostavi močna zaščita, ki lahko prepreči obolelost. Nikakor pa to ne pomeni, v kolikor resno zbolite, da ne bi obiskali zdravnika, da postavi diagnozo. Energije bele magije vas lahko zaščitijo in obvarujejo vaše telo, niso pa nadomestilo zdravnika.

Beli čarobni urok se nanaša na uroke sreče. Urok se lahko uporabi za vas ali za nekoga, za katerega se vam zdi, da potrebuje nekaj pozitivne energije.

Denarni in poslovni uroki so tudi delo bele magije. Kot smo že povedali, bela magija temelji na tem, kar počnemo. Če ste kljub trdemu delu in obveznostim v  finančni krizi, lahko ukažete čarovnijo denarja, da ustvarite svoje denarno bogastvo. Urok z belo magijo bo deloval le, če je etično in moralno izveden.

Izmenjava energij enega tretmaja znaša 35€.

Podrobnosti o tretmajih – urokih izveste, ko se zanje odločite, pokličete 090 41 99.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT z VALU (Moneta) ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.