Dobrodošli...

 

Čiščenje čaker

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/02/meditation-1384758_640.jpg

Poskrbite za pravilno delovanje vaših energijskih centrov – ČAKER – in jih prečistite. Čiščenje čaker vam omogoči vpogled v vaše energijsko stanje, kajti če katera čakra ne deluje dobro, se to odraža na vašem telesu, v duhu, zdravju, razpoloženju in uspehih. S čiščenjem čaker boste tako poskrbeli, da steče življenjska energija po telesu, kar je posledica uravnoteženja različnih stanj na raznih področjih vašega življenja, kot so zdravje, poslovni uspehi, ljubezen, partnerstvo, medsebojno razumevanje itd.

DOBRA MISEL ALI DNEVNA AFIRMACIJA

Kadar misli dvoma dovolimo, da se prikrade v naš um, zakon privlačnosti takoj začne nizati eno tako misel za drugo. Zato je pomembno, da misel dvoma opustimo takoj, ko se pojavi. Dovolimo ji, da odide svojo pot. Nadomestimo jo z “Vem, da v vsakem trenutku prejemam to, kar dovolim”. Ponavadi se tega nekaj časa držimo in smo pri tem pravi junaki. Govorimo si: “Tole me je pa res navdušilo.” Pa vendar se rezultati kar nočejo pokazati. A ko so tik pod površjem pripravljeni, da se prebijejo na plan, velikokrat kar sklenemo: “Tole sploh ne deluje.” In kaj se zgodi? Vesolje odvrne “Tvoja želja je zame ukaz” in se umakne.

LJUBEZENSKI RITUAL

Ljubezenski urok je poseben ritual, pred katerim najprej vprašam svoje vodnike, ali ga lahko izvedem. Ob njihovi privolitvi in podpori steče proces odpravljanja blokad, ki preprečujejo povezovanje dveh oseb, ki kljub temu, da se ljubita, ne moreta vzpostaviti normalne komunikacije. Včasih je treba ritual večkrat ponoviti, ni pa nujno. Zato je, kadar ne zmorete vzpostaviti normalne komunikacije z osebo, ki vam je draga, v veliki večini problem v blokadi človeškega uma. Ritual se vedno izvaja v najvišje dobro vseh vpletenih, zato ni nujno, da dobite res tisto, kar želite, ampak tisto, kar je za vas najboljše.

Izmenjava energij enega rituala:  35 € z DDV

Kontakt: 040 466 491

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.