Dobrodošli...

 

Čustveni horoskop

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/02/flame-961198_640.jpg

Ognjena znamenja (Oven, Lev, Strelec)

Če ste samski, boste že zelo kmalu dobili priložnost za novo ljubezensko razmerje. Srečanje bo bežno, a se vam bo močno vtisnilo v spomin. Od vas bo odvisno, ali boste osebo poiskali in jo pobliže spoznali. Vajina romanca je lahko iz meseca v mesec trdnejša. Če ste v partnerstvu, se malo bolj potrudite ohraniti živahnost in barvitost v odnosu. Če imate tekmovalnega partnerja, boste v tem obdobju težko shajali z vedno novimi izzivi, zato se o tem čim prej pogovorita. Ne dovolite, da med vama zazija prepad zaradi vašega molka in zamere. Romantičen izlet bo zelo dobro vplival na vajin odnos, privoščita si ga.

Zemeljska znamenja (Bik, Devica, Kozorog)

Mlajši boste ob novih športnih ali drugih aktivnostih spoznali osebo, v katero se boste zaljubili do ušes. Čeprav boste v devetih nebesih, ne pozabite na šolske obveznosti, saj se te ne zmenijo za srčne zadeve. Tisti v zvezi, ki ste razmišljali o ločitvi ali iskali pot, kako bi spet našla skupni jezik, boste zaradi ovir in težav na delovnih mestih hitro začeli skupaj s partnerjem reševati nastale težave, kar vaju bo ponovno združilo. Če ste samski, se boste v tem obdobju radi ozirali po potencialnih ljubezenskih partnerjih. Čustveno se boste lažje izrazili, veliko raje se boste odpravili na zmenek ali romantičen sprehod z osebo, ki vam je všeč.

Zračna znamenja (Dvojčka, Tehtnica, Vodnar)

Nekoliko mlajši se lahko zapletete z osebo, o kateri veste, da ni dobra za vas, a si v navalu strasti ne boste mogli pomagati. Pazite, da s svojim nepremišljenim ravnanjem ne boste prizadeli nekoga, ki vam je blizu. V partnerskih odnosih pričakujte več napetih trenutkov, povezanih z vašo preobremenjenostjo doma in v službi. Ne ovijajte se v molk in ne pričakujte, da bo ljubljena oseba tista, ki bo prva ponudila roko sprave. Zdaj ste na vrsti vi. Vsi v svežem ljubezenskem razmerju pazite, da ne boste ljubljeni osebi obljubili nekaj, na kar še niste pripravljeni. Prehitra skupna selitev bi vas lahko čustveno precej obremenila, zato naj se vam ne mudi.

Vodna znamenja (Rak, Škorpijon, Ribi)

Samski se boste morali zelo potruditi, da osvojite osebo, v katero ste se zagledali, saj bo ta zelo izmuzljiva in malce neodločna glede vajinega odnosa. Bodite potrpežljivi in ne pretiravajte z izkazovanjem čustev, saj bi vas čustvena drama lahko stala lepega odnosa. Partnerstva, ki niso prinesla zadovoljstva in sreče, temveč predvsem strahove in skrbi, bodo zamrla. Če še niste prepričani, ali ste pripravljeni na trdno razmerje, se lahko hitro znajdete v situaciji, ko se boste morali odločiti, ali boste sprejeli priložnost za resen odnos. Prisluhnite svojemu srcu in se šele nato odločite – ne poslušajte prijateljev. Če je vaše partnerstvo v čustveni krizi, naredite več za to, da osvežite odnos z ljubljeno osebo, in obudite zaljubljenost, ki vodi do spoštovanja vrednega odnosa.

Za posamezno napoved pošlji JASNOVID na 3040.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT z VALU (Moneta) ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.