Dobrodošli...

 

Kako prerokujem iz kavne usedline

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/02/coffee-4131275_640.jpg

Tako kot vsako opravilo tudi prerokovanje iz kave zahteva natančen postopek, če želim iz simbolov razbrati pravi pomen in ga razložiti.

Pomembno opravilo je že kuhanje kave, dodam mu še tehniko za hitro prerokovanje prihodnosti. Pripravim grenko kavo, povsem brez sladkorja. Kuha jo vsak zase in za nikogar drugega. Vsak si jo mora skuhati sam.

Serviram si jo po možnosti v beli skodelici, da so simboli za prerokovanje najbolje vidni. Skodelico zavrtim z levo roko vsaj trikrat v smeri urnega kazalca. Skodelico obrnem na podstavek in pustim, da se osuši.

Ko se vsebina posuši, lahko pričnem prerokovati iz kave. Ročaj skodelice je obrnjen v desno stran. Simboli so lahko posamezni ali združeni, zato mora biti prerokovanje natančno. Po razlagi simbolov prosim osebo, naj se umiri, si zastavi srčno in iskreno željo, istočasno pa potopi prst v vsebino usedline na dnu skodelice.

Po starodavni tradiciji se kazalec uporablja za želje, povezane s službo, in prstanec za ljubezen. Zastavite si lahko največ tri želje, in to vsako posebej, nikakor skupaj. Iz odtisa v usedlini kave razberem razlago. Zaprti krog okoli odtisa simbolizira izpolnitev želje; če je krog prekinjen, je želja delno uresničljiva. Časovno obdobje, ki ga lahko prerokujem, je en mesec.

Iz usedline v skodelici se prerokuje iz kave v domači sferi. Poskusite si prerokovati sami in počasi boste ugotovili, kako je prerokovanje iz kave in razlaga simbolov zanimiva metoda, s katero se lahko dosežejo izvrstni rezultati. Če ne zmorete ali si ne upate pogledati v skodelico sami, sem vam vedno na razpolago, da vam razložim simboli, ali še bolje, da povežemo simbole v celoto.

PREROKOVANJE IZ KAVE S SIMBOLI

ŽENSKA – užitek, plodnost, bogastvo, simbol na vrhu skodelice pomeni ljubosumje, gola ženska pomeni sramoto, več žensk skupaj pomeni škandal

USTNICE – sreča v ljubezni, srečanje z ljubljeno osebo

BELA ZASTAVA – poraz

TEMNA ZASTAVA – zmaga

TELEFON – nenadne novice, zadrega in stiska zaradi pozabe

ŽIVALI – ribe in kače pomenijo prevaro in izdajo; pes in golob pomenita srečne dogodke in prihod dobrih novic; žabe simbolizirajo laži, prevare in spletke okoli hiše

ANGEL – dobre novice, presenečenje, sreča in zaščita v domu

LETALO – nepričakovano daljše potovanje, dobre novice; če je prepolovljeno, nesreča

OTROK – na dnu skodelice manjše težave, sicer rojstvo, novi začetki

ČEVELJ – novosti, sprememba na boljše, prihod gostov; moški čevelj napoveduje uspešno poslovno potovanje, ženski čevelj obisk v hiši

KOZAREC – zdravstvene težave, obisk zdravnika

GLAVNIK – velika izguba, novica o nesreči; poudarja previdnost v bližini doma

Nekateri simboli, kot so CVETJE, naj bi se nanašali na ljubezenske zadeve, medtem ko simbol PETELINA, HIŠNIH ŠKODLJIVCEV, OROŽJA in REZILA kaže na konflikt ali ločitev. LISICE in KOKOŠI so znak velikih tračev ali nesporazumov. MAČKA simbolizira veliko hinavščino in zavist. Veliko DEBELIH OBLAKOV na dnu skodelice napoveduje slabe čase v našem domu.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.