Dobrodošli...

 

Prerokovanje usode iz kave (usedline) in iz tarot kart

Prerokovanje iz kave - umetnost iz stare Kitajske
https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/02/night-photograph-2183637_640.jpg

Prerokovanje je staro toliko, kot je staro človeštvo. Prvi poskusi človeka, da bi ugotovil, kaj prinaša prihodnost, segajo v prazgodovino in zgolj ugibamo lahko, katera sredstva je takrat človek uporabljal za prerokovanje. Ljudje so se z njim ukvarjali v vseh civilizacijah in obdobjih, zato se je ohranilo vse do danes. Danes je izjemno priljubljeno prerokovanje iz tarot kart, to je ena najstarejših tehnik napovedovanja prihodnosti, ki nam ponuja hitre, jasne in zanesljive odgovore na zastavljena vprašanja. Prerokovanje usode iz kave (kavne usedline) oziroma iz simbolov, ki nastanejo v njej, pa je umetnost, ki izhaja iz stare Kitajske, čeprav so v tistem obdobju namesto kave uporabljali kar čaj. Ker je danes kava izjemno priljubljen napitek, ki je praktično nadomestil čaj, je ta način prerokovanja postal izjemno priljubljen pri ljudeh različnih generacij. Katerega pripomočka se poslužiti pri prerokovanju, je odvisno od vedeževalca, saj se mora ta z izbranim pripomočkom počutiti povezan.

Kako se lotiti prerokovanja iz kave?

Zagotovo ste že kdaj z zanimanjem pokukali v kavno usedlino, z upanjem, da boste tam opazili kakšen simbol. Vendar pa za prerokovanje ni dovolj le želja po seznanitvi s prihodnostjo – potrebna sta tudi dobra intuicija in poznavanje simbolov, zato se je za iskanje odgovorov na vprašanja najbolje odpraviti kar k izkušenemu vedeževalcu. Če pa si želimo zgolj zabave, se lahko prerokovanja iz kave lotimo kar med prijatelji in si tako popestrimo popoldansko druženje.

Pogled v tarot karte priljubljen že stoletja

Pri prerokovanju se tarot karte uporabljajo že stoletja. Vedeževalci se jih tudi danes radi poslužujejo, a izvor moči teh kart vse do danes ostaja neznan. Številni zgodovinarji domnevajo, da tarot karte izhajajo iz Egipta ali Evrope.

Zakaj se odločiti za prerokovanje?

S prerokovanjem lahko pogledamo v svojo prihodnost in pridobimo odgovore na določena življenjska vprašanja. Pri tem nam bo z veseljem pomagala vedeževalka Dragica, pomagala nam bo ugotoviti, kaj nas ovira pri napredku in osebnem razvoju ter kaj povzroča težave in zastoje, da naša pot ne gre naprej tako, kot želimo. S prerokovanjem nam bo pomagala, da se bomo lažje soočili s tem, kar nas ovira na poti do zastavljenega cilja. Tudi sami se prepričajte o moči prerokovanja iz kave in raziščite neznano.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT z VALU (Moneta) ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.