Dobrodošli...

 

Vedeževanje po telefonu

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/02/flowers-983614_640.jpg

Vedeževanje po telefonu je verjetno dobro znano vsem. To je oblika prerokovanja, ki ne zahteva vaše fizične prisotnosti, zato lahko za nasvet, pomoč in podporo enostavno pokličete telefonsko številko jasnovidke Dragice in si z njenimi nasveti olajšate vsakodnevne odločitve. Vedeževanje po telefonu je torej povsem preprosto in hitro, kadar potrebujete nujne odgovore na vprašanja v svojem življenju. Za hitre odgovore na vaša vprašanja vam ponujamo tudi vedeževanje prek sms sporočil.

Vedeževanje po telefonu je lahko tudi oblika osebnega svetovanja, posveta in osebnega stika z izkušeno terapevtko. Vedno smo pripravljeni prisluhniti težavam in dvomom, ki vas tarejo. Vedeževanje po telefonu je primerno tudi za introvertirane ljudi, ki svoja zasebna vprašanja težko neposredno predstavijo drugim ljudem. Damo vam jasne, nedvoumne in iskrene odgovore, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjih odločitvah. Pri vedeževanju po telefonu se poslužujemo tehnike prerokovanja iz remi kart, ki jih drugi jasnovidci le redko uporabljajo.

VEDEŽEVANJE Z REMI KARTAMI

Vedeževanje z remi kartami ima dolgo zgodovino. Zanj potrebujemo samo vašo letnico rojstva, ime in nebesno znamenje. Vedeževanje z remi kartami v celoti individualno prilagodimo, zato so tudi odgovori povsem jasni in ustrezajo vašemu vprašanju. V nasprotju z drugimi vedeževanji iz kart nam pri vedeževanju z remi kartami niso na voljo sličice, ki bi spodbudile intuicijo, zato zahteva tovrstno vedeževanje izkušenega jasnovidca, ki zna interpretirati pomen kart. Jasnovidka Dragica  vedežuje iz kart že vrsto let, zato se lahko zanesete nanjo, ko potrebujete pomoč ali zgolj droben namig o prihodnosti. Vedeževanje iz kart vam je na voljo po ugodni ceni. Za dodatne informacije o vedeževanju iz kart in drugih storitvah, ki jih ponujamo, obiščite spletno stran Moč luči. Z veseljem pričakujemo vaše klice. Prepričani smo, da se boste po prijaznem posvetu in vpogledu v prihodnost počutili bolj sproščeno in varno. Vedeževanje po telefonu naj vam bo torej v pomembno oporo.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT z VALU (Moneta) ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.