Dobrodošli...

 

Vedeževalka Dragica vedno na voljo

090 41 99 / 090 14 25 90 (Cena klica: 2,19 eur / min)
https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/02/hitro-vedezevanje-2.jpg

Ste se znašli v težki življenjski situaciji, ko se enostavno ne morete odločiti, katera pot je prava? Si morda želite zanesljivega pogleda v prihodnost s pomočjo prerokovanja iz tarot kart? Ali pa si preprosto želite nekoga, ki bi bil poleg vedeževanja po telefonu pripravljen tudi prisluhniti vašim težavam, ki vas pestijo vsak dan, in bi vam morda pomagal z dobronamernim nasvetom?

090 41 99 / 090 14 25 90

(Cena klica: 2,19 eur / min)

Če se lahko najdete v zgornjem opisu, vam svetujemo, da se obrnete na vedeževalko in jasnovidko Dragico, ki bo z vaše prihodnosti odgrnila tančico skrivnosti, s tem pa vam bo pomagala pri soočanju z vsakodnevnimi izzivi. Dragica Polak se že vrsto let ukvarja tako z reiki terapijami, angelskim tarotom, sms vedeževanjem kot tudi s prerokovanjem iz remi kart, energijskimi tretmaji, meditacijami, karmičnimi razlagami in čiščenjem čaker. Vedeževalka in jasnovidka je postala, potem ko je občutila močno željo, da pomaga ljudem v stiski. Kdor potrebuje hiter nasvet, naj se odloči za sms vedeževanje, kdor pa potrebuje poglobljen odgovor, mu priporočamo telefonski pogovor. Jasnovidka in vedeževalka Dragica vam lahko pomaga pri manjših in večjih težavah, vprašanjih in zagatah v življenju. Ker so vsi pogovori zaupne narave, ji lahko brez težav zaupate prav vse skrbi in vprašanja, na katera potrebujete odgovore. Pogovor z vedeževalko in jasnovidko ne zapečati vaše usode, saj si jo kreiramo sami. Lahko pa se s pomočjo sms vedeževanja in vedeževanja po telefonu izognete neprijetnim situacijam ali celo večjim nesrečam v življenju. Osnovni cilj vedeževalke Dragice je torej, da vas usmeri na pravo pot in vam da pogum za to, da se boste lažje in enostavneje soočili z izzivi, ki vam jih prinaša naslednji dan.

Z REMI KARTAMI DO ODGOVORA NA VAŠE VPRAŠANJE

Vedeževalka Dragica se še posebno rada loti vedeževanja z remi kartami. Zgodb in razlag o tem, kako so remi karte nastale, je zares veliko, vendar nekako velja, da so nastale v 11. stoletju v Italiji. Razvile so se iz male arkane tarota, zato je razlaga zelo podobna. Nasploh vedeževalci redko posegajo po remi kartah, vendar naša jasnovidka Dragica remi karte začuti in jih tako zelo rada uporablja. Z remi kartami delajo namreč samo tisti, ki se v te karte zares zaljubijo, saj samo tako karte v njih vzbudijo zadostno intuicijo, ki jo potrebujejo za vedeževanje. Z remi kartami lahko Dragica vedežuje tudi po telefonu, seveda pa se lahko prav tako odločite za vedeževanje po sms sporočilu.

Ob remi kartah, kjer so pomembne kombinacije kart, je izjemno priljubljeno tudi prerokovanje iz tarot kart, ki se v Sloveniji nekoliko pogosteje uporabljajo.

Nikakor pa ne gre zanemariti angelskih kart. Pri angelskih kartah ne moremo govoriti o vedeževanju, temveč govorimo o povezavi z angeli, ki nam bodo s pomočjo kart poslali določena sporočila in odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljamo že nekaj časa. Vsaka karta ima svojo podobo – upodobljeno je angelsko bitje – in nosi posebno sporočilo, ki je namenjeno vam osebno, najsi bo za ljubezen, družino, posel, denar … Tudi angelski reading bo naša vedeževalka Dragica opravila kar po telefonu.

Izjemno priljubljena je karmična razlaga. Tudi karmična razlaga poteka kar preko sms sporočil, tako kot vedeževanje, posledično pa boste prihranili veliko dragocenega časa in dobili vse odgovore na svoja vprašanja.

SMS VEDEŽEVANJE

Ker se zavedamo, da je tempo življenja dandanes zelo hiter in da si večina ljudi želi hitrih in konkretnih odgovorov, smo za vas pripravili možnost sms vedeževanja. Pri tem potrebujemo samo vaše ime, letnico rojstva, nebesno znamenje in seveda vprašanje, ki vas zanima. Gospa Dragica bo odgovorila na vprašanja o ljubezni, partnerskih zvezah, službi, otrocih, šolanju, karieri, reševanju sporov in drugem. Z sms sporočili lahko prejemate tudi horoskop za tekoče leto.

https://svetovanje-vedezevanje.si/wp-content/uploads/2020/01/logo2-e1600114910137.png

MOŽNOST ZAKUPA CENEJŠIH MINUT s Paypal ali TRR

040 466 491

10 min: 12,50 € | 15 min: 15,50 € | 20 min: 20,00 € | 30 min: 30,00 € | 60 min: 60,00 € | Cene so z DDV.